Bayat’ta yapıldı, 10 ilden katılım

Çorum’un Bayat ilçesinde düzenlenen 'Çocuk Koruma, Çocuk Atletizmi Antrenörlük Eğitim Programı'na 10 ilden katılım oldu.

12 Aralık 2022 Pazartesi 00:12
Bayat’ta yapıldı, 10 ilden katılım

Çorum’un Bayat ilçesinde düzenlenen ‘‘Çocuk Koruma, Çocuk Atletizmi Antrenörlük Eğitim Programı” tamamlandı.

Hitit Üniversitesi Bayat Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi Betül Ayhan’ın girişimleri ile Türkiye Atletizm Federasyonunca gerçekleştirilen eğitim programına Gaziantep, Tokat, Ordu, Kırıkkale, İzmir, Kahramanmaraş, Osmaniye, Bartın, Sivas ve Ankara'dan gelen 70 antrenör adayının yanı sıra kursa üniversite öğrencilerinden mesleki yeterliliklerine katkı sağlamak için 15 öğrenci de katılım sağladı. Çevrimiçi ve milli atletler Mustafa Güneş ve Emine Selda Kırdemir tarafından uygulamalı olarak verilen eğitimler sonunda antrenör adaylarına katılım, 60 öğrenciye ise uluslararası çocuk atletizm sertifikası verildi. Program sonunda antrenör ve federasyon görevlilerine Kaymakam Yunus Emre Bozkurtoğlu ve Belediye Başkanı Ekrem Ünlü tarafından hediye verildi.

İHA

Son Güncelleme: 12.12.2022 20:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Memlekette güzel şeylerde oluyor... 2022-12-12 21:47:23

Keşke eğitim öğretim sistemi bu şekilde olsa;sanatta,sporda,tarımda vs.ilim bilim tüm branşlarda çekirdekten elit dünyaya örnek bireyler yetiştirsek.Bu aşamada emeği geçen tüm hocalarımıza minik cevherlerimize değerli başkan EKREM ÜNLÜ Beyefendiye başarılar dilerim.

Avatar
osman 2022-12-13 06:16:03

işte bu küçük yerleşim yerlerinden bu tür etkinlikler olmalı. dinsenme tesisi, eğitim tesisleri kurumlar için bakanlıklar da diyecek ke eğitim var doğru Bayata Uğurludağa, Oğuz lara

Avatar
Osman 2022-12-12 22:50:44

Şaka gibi