Çarpıcı Çorumspor yorumu

AK Parti Milletvekili Ceylan, Yeni Çorumspor ile ilgili "Siyasi rahta izin vermem" dedi.

03 Ağustos 2019 Cumartesi 13:07
Çarpıcı Çorumspor yorumu

AK Parti Çorum Milletvekili MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, bugünkü toplantıda Yeni Çorumspor ile ilgili çarpıcı yorumlar yaptı. Ceylan, Yeni Çorumspor’un ortak payda olduğunu belirterek, “Kimsenin Yeni Çorumspor’u siyasi rant kapısı yapmasına izin vermeyiz.” dedi.

Yeni Çorumspor Başkanı Fatih Özcan’ı 15 yıldır tanıdığını belirterek söze başlayan Ceylan, şöyle devam etti; “AK Parti’nin tüm kademeleri merkezi bir çatıdır. Çorumspor’u siyasete dahil ettirmem. Çorumspor bizim ortak paydamız. Çorumspor’da siyasi ranta izin vermem. 1968 yılından bugüne kadar belediye başkanları Çorumspor’a ne yaptılarsa bugün de belediye başkanı onu yapar, yapacaktır. Çorumspor sahipsiz kalmaz. Siyasi rant elde etmek lazımsa buna en çok hakkı olan AK Parti’dir. Biz siyasi rantı değil, ortak paydamız Çorumspor’u düşünüyoruz. Kimse kütükçülük yapmasın.”

Son Güncelleme: 05.08.2019 12:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
M.ali 2019-08-03 22:47:16

Bu günü unutmayin çorumspor u 3 lige düsurecekler hedef malesef bu bos laflarla gündemi dwgistirmeye çalisiyolar yaziklar olsun.

Avatar
Çorumlu 2019-08-03 15:32:07

Çorumsporu niçin belediyeye havale edersin . Sen ne işe yararsın. Belediyenin hangi işine yardımcı oldun . Seçim bitene kadar Halil İbrahim ile fotoğraf bile çekinmedin.

Avatar
Corumlu 2019-08-04 11:52:46

Bence çorumsporu Ahlatcı almalı.
Takımın ismi Ahl Çorumspor. Stad da Ahl Arena olmalı. Hatta maça giden taraftarlar arasından çekiliş yapılmalı. Her hafta forma, futbol topu vs. verilmeli. Işin şakası takımın basarısı için belediye ve siyaset ekseninden uzak profesyonel bir yönetim olmalı. InşAllah bir gün şehrimizin tüm sorunları çözülür de tek derdimiz futbol takımı olur. Çorum her şeyin en iyisine layık. Bunun için herkes elinden geleni yapmalı. Her Çorumlu Çorumdan sorumlu.

Avatar
Son Osmanlı 2019-08-04 05:55:42

Şu Çorum milletvekillerinin Çorum için hiçbir hizmet üretmeden,boş kabadayılık yapmaları yokmu, insanı çileden çıkarıyor, gören bilende havaalanını, hızlı treni, stadı, spor salonunu vsvs Çorum'a getirdiniz yada yaptırdınız da üstüne böyle kabadayılık yapıyorlar, Çorum'a son dönemde ne yapıldıysa kibirli biri de olsa, burnundan kıl aldirmasa da Muzaffer külcü tarafından yapıldı, vekiller yanında sönük kaldıklarından hiç yıldızları barışmadı kulcuyle, velhasıl sayın vekiller etrafinizdaki dar ceketli, kısa pantolon paçalı,joleli saçları adamlarinizla verdiğiniz görüntüler pek bi antipatik duruyor,corumspor için hiçbir şey yapmadığınız gibi gölge etmeyin yeter....

Avatar
Ahmet 2019-08-04 10:15:53

Bu ilin memleketin bir siyasetçisi olarak üzerinize düşeni yapın sahipsiz olmadığını ortak bir değer olduğunu gösterin bir sezonluk için mi çıkıldı bir üst lige ortada yönetim yok takım ve hoca başında bir yönetim dahi olmayan bir takım ile ne hedefleyebilir konsantre bile olamaz lige vekil bey Çorum spor için gereken ne ise onu yapmak için öncülük ederek bu takımın sahipsiz olmadığını göstermeli

Avatar
mehmet 2019-08-04 17:31:19

sayin vekilin soyledigi son soz..bugun akp.nin neden dususte oldugunun ispatidir..ne demek? eger siyasi rant varsa bu AKP.nin hakkidir!vatan ve millet sevdasiyla yola cikmis olan sayin baskan RECEP TAYYIP ERDOGAN in nasil tek basina mucadele verdigini yine bu vekil sayesinde bir defa daha gorduk..CORUMSPOR buraya gelirken bileginin hakkiyla geldi..kimse CORUMSPOR uzerinden kendi reklamini yapmasin

Avatar
Hhalim 2019-08-04 21:57:23

Vay be çorumspor gerçekten sahipsiz.herkes bir tarafa kaçıyor.

Avatar
Volkan Hançeroğlu 2019-08-05 01:37:29

Fatih özcan başkanımın her zaman yanındayım bir engeli maaşım var oda çorum yeni spor helal olsun vekiller çorumspor ne yaptını şimdi çıkıyorlar şov yapıyorlar oğuzhan kaya osmanlı-iran çıkmıyor erol kavuncu ankaradan gelmiyor ahmet abim.ise uğraşıyor çorum için ama.artik yeni çorum por sahipsiz değil onun yanında engeli kardeşleri var