Çorum bisikleti sevdi

Çorum Belediyesi'nin ulaşılabilir şehir projeleri çerçevesinde hayata geçirdiği ÇORBİS uygulamasında abone sayısı 35 bine ulaştı.

04 Temmuz 2023 Salı 22:42
Çorum bisikleti sevdi

Çorum Belediyesi'nin ulaşılabilir şehir projeleri çerçevesinde hayata geçirdiği ÇORBİS uygulamasında abone sayısı 35 bine ulaştı. Artan ilgi ve talep üzerine istasyon sayısı 12’ye, bisiklet sayısı ise 96’ya çıkarıldı.

YENİ İSTASYONLAR VE YOLLAR

Çorum’da bisiklet kullanımını teşvik eden Çorum Belediyesi, ÇORBİS’i daha da yaygın hale getirmek için yeni istasyonlar kuruyor, bisiklet yolları yapıyor. Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, özellikle gençler ve öğrenciler tarafından ÇORBİS bisikletlerinin yoğun olarak kullanıldığını söyledi. Başkan Aşgın, “Hemşerilerimiz tarafından, özellikle gençler, öğrenci kardeşlerimiz tarafından oldukça sevilen, takdir edilen ve kullanılan hizmetlerimizden birisi ÇORBİS oldu. Şehir içi ulaşımda bisiklet kullanmak isteyen hemşerilerimiz; ÇORBİS abone noktalarından, istasyonlarda bulunan terminallerden, web sitemizden veya mobil uygulamamız üzerinden üyeliğini yapabiliyor" dedi.

35 BİN ABONEYE ULAŞTI

8 istasyonla uygulamayı başlattıklarını hatırlatan Başkan Aşgın, artan ilgi ve talep üzerine istasyon sayısını 12’ye, 56 olan bisiklet sayısını ise 96’ya çıkarttıklarını söyledi. ÇORBİS’in şu anda 35 bin aboneye ulaştığını belirten Başkan Aşgın, bisiklet kullanımına olan ilginin kendisini memnun ettiğini, yeni istasyonlar eklemeye ve yeni bisiklet yolları yapmaya devam edeceklerini ifade etti.

Son Güncelleme: 06.07.2023 08:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.