Çorum zirveye koşuyor

Çorum Belediyespor Voleybol Takımı ligin güçlü ekibi Kayseri Melikgazi Belediyespor’u 3-2 yendi.

06 Ocak 2019 Pazar 17:42
Çorum zirveye koşuyor

Çorum Belediyespor Voleybol Takımı ligin güçlü ekibi Kayseri Melikgazi Belediyespor’u 3-2 yendi.

Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan, voleybol takımının başarısını sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla tebrik etti.

Kayseri’de 2-0 geriden gelerek Melikgazi Belediyespor’u 3-2 mağlup eden sporcu ve anterönerleri kutlayan Candan, “Çorum’a zirve yakışıyor ...” diyerek sözlerini tamamladı.

Öte yandan ligte 9 takım mücadele ediyor. Kayseri Melikgazi Voleybol Takımı birinci sırada mücadele ediyor. Çorum Belediyespor Voleybol Takımı ikinci sırada yer alıyor. Şubat ayı sonua kadar maçlar devam edecek. Lig bitiminde ilk iki sıradaki takım play-off’a katılma hakkı kazanacak.

Son Güncelleme: 06.01.2019 17:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mustafa Sungur 2019-01-06 23:17:00

Takımın arkasındaki kadro cok sağlam.Belediye gençlik ve spor klübünü kutluyorum.Başarılarının devamını dilerim.

Misafir Avatar
aceleci 2019-01-07 09:02:43 @Mustafa Sungur

takımı da unutmamak lazım deplasmanda özverili bir oyunla Tie Break setinde galibiyet alması bundan sonraki maçlar içinde moral olacaktır.

Beğenmedim! (0)