Çorum’a bu sözlerle mesaj verdi

Çorum FK Kulüp Başkanı Oğuzhan Yalçın, Kocaelispor mağlubiyeti sonrası açıklama yaptı.

13 Kasım 2023 Pazartesi 11:31
Çorum’a bu sözlerle mesaj verdi

Çorum FK Kulüp Başkanı Oğuzhan Yalçın, Kocaelispor maçı sonrası yaptığı açıklamada, "Gün, birlik olma günüdür. Hadi ayağa kalkalım, başka Çorum yok" dedi.

‘HEP BİRLİKTE TARİH YAZACAĞIZ’

"Hep birlikte tarih yazacağız" diyen Kulüp Başkanı Oğuzhan Yalçın, yaptığı açıklamada taraftarlara seslenerek, "Sevgili Çorum FK taraftarları, bugün son dakikada yediğimiz golle mağlup olduk. Öncelikle sahada mücadele eden futbolcu kardeşlerime, kenardaki teknik direktörümüze, bizi destekleyen taraftarlarımıza ve dünyanın dört bir yanında yaşayan tüm Çorumlulara teşekkür ederim. Bir önceki sezon boyunca birlikte başardık ve bu sezon da omuz omuza, hep birlikte tarih yazacağız. Gün, birlik olma günüdür. Hadi ayağa kalkalım, başka Çorum yok" ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 13.11.2023 09:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Sezer 2023-11-13 15:32:45

Önümüzdeki maç biz taraftarlar stada akalım.Dolduralım.Başkana hocaya takıma şehre sahip çıkalım.Artık çıkış zamanı.Hedef play off.Hep destek tam destek zamanı

Avatar
Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar 2023-11-13 14:25:25

Başkanım, Hakkemler için sesinizi çıkartın, eğer sesinizi çıkartmazsanız, bizi daha çok ezerler. Bize karşı bariz ve art niyetli hatalar yapılıyor. Bu bir veya iki maç değil, 6,7 maçtır açık ve net yapılıyor. Bizim takımın gençleşmeye ihtiyacı var. Çok fazla 35 yaş ve üzeri futbolcular var. Yabancı futbolcuları izleyerek transfer yapın. Afrika da hem ucuz, hem de iyi futbolcular var. Afrika kıtasında ki maçları yerinde takip ederek 8 tane futbolcuyu ucuza alabilirsiniz. Biz Çorum sevdalıları her zaman memleketimizin daha iyi olmasını istiyoruz. İnşAllah Çorum fk'mızı Süper Lig de göreceğiz. BAŞARILAR.

Avatar
Vatandaş 2023-11-13 22:48:06

Memlekete hiç bir faydasi olmayan işler ve kişiler