Gençlerin müdürü gençlerle buluştu

Çorum Gençlik Ve Spor İl Müdürü Haşim Eger Türkiye Gençlik Vakfı Çorum İl Temsilciliği’nde gençlerle buluştu.

16 Aralık 2021 Perşembe 12:27
Gençlerin müdürü gençlerle buluştu

Çorum Gençlik Ve Spor İl Müdürü Haşim Eger Türkiye Gençlik Vakfı Çorum İl Temsilciliği’ni ziyaret ederek gençlerle buluştu. Kurumun faaliyetleri hakkında bilgi veren Eğer, gençlerle tecrübelerini paylaşıp kendi hayatından kesitler aktardı. Gençlerin Kredi Yurtlar Kurumu ve Spor branşları ile ilgili sorularını cevaplayan Eğer, TÜGVA’nın gençlikle ilgili çalışmalarını başarılı bulduğunu dile getirdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren TÜGVA İl Tessilcisi Enes Kayabaşı da, "Sayın müdürümüze kıymetli ziyaretleri için teşekkür ediyorum. Bir müdürden ziyade bir ağabey yaklaşımı ile tecrübelerini bizlerle paylaştı. Genç kardeşlerimiz için gayet verimli bir hasbihâl oldu. Müdürümüze Çorum Gençlik ve Sporuna verdiği önemli hizmetler ve destekleri için şükranlarımızı sunuyoruz. Türkiye Gençlik Vakfı olarak gençlerimizin her zaman yanında olduk olmaya da devam edeceğiz. Bu kapsamda çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyor” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Cirmalayacaksiniz 2021-12-16 12:50:59

Hayirdir bu tugva aski nerden depresti sizde? 2 seneye kalmaz iktidar degisince tugva mugva kalmayacak. Sizde bu resimleri sildirmeye calisacaksiniz. Tipki fetoculer ile cektirdirginiz fotolari sildirmek icin cirmaladiginiz gibi

Avatar
Çorumlu 2021-12-16 19:53:22

Tarih tekerrürden ibaret özellikle de kötü şeylerden ibret almayan halklar için..