Gül’e 1. lig kupası

Çorum Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü 22 takım arasında birinci olarak adını 1.Lig’e çıktı

02 Nisan 2018 Pazartesi 17:54
Gül’e 1. lig kupası

Çorum Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü 22 takım arasında birinci olarak adını 1.Lig’e yazdırmayı başardı.

Ankara’nın Kahraman Kazan İlçesi’nde yapılan 1.etap müsabakalarında elde ettiği başarının ardından 29 Mart-1 Nisan tarihleri arasında Antalya’nın Kemer İlçesi’nde gerçekleştirilen 2.Lig 2. Etap karşılaşmalarında mücadele eden Çorum Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Bocce Takımı, mücadele ettikleri 22 takım arasında 19 puanla birinci olarak 1.Lig’e yükselmeyi başardı ve şampiyonluk kupasını aldı.

Çorum Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Nadir Solak, Çorum Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Güreş Sorumlusu Hüseyin Teke, Antrenör Hakan Çıtak, sporcular Mehmet Yalçın, Melike Çelebi ve Ülkü Şahin, Belediye Başkanı Zeki Gül’ü makamında ziyaret ederek, Bocce Takımının 1.Lig’e yükselme kupasını takdim etti.

Belediye Başkanı olduktan sonra ilk sportif anlamda ilk kupasını aldığını belirten Belediye Başkanı Zeki Gül, Spor İşleri Müdürü Nadir Solak’ın yanı sıra Bocce Antrenörü Hakan Çıtak ve sporcuları tebrik etti.

MEZARLIKLARA 5 BİN GÜL

Çorum Belediyesi şehirde bulunan mezarlıklara 5 bin adet gül dikimi gerçekleştirdi.
Çiftlik Mezarlığı’nda gül dikim çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Yabacıoğlu, kendisi de gül dikerek, Mezarlıklar Müdürü Aydemir Altınörs’ten çalışmalar hakkında bilgi aldı.


Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Yabacıoğlu, mezarlıklarımıza sahip çıkmamız bizim inancımız gereğidir. Geçmişimize saygı anlamında mezarlıklarımıza büyük önem ve özen gösteriyoruz. Çiftlik Mezarlığı’mızda peyzaj çalışmalarımızda son olarak gül dikim çalışmalarımıza başladık. Üç mezarlığımızda da çalışmalarımız tamamlandığında 5 bin adet gül dikimini gerçekleştirmiş olacağız." dedi.
Ahmet Yabacıoğlu, “Mezarlıklarımızı ot basmış halden çıkartarak, cennet bahçesine benzer bir vaziyette gül bahçesine çevirdik. Mezarlık içinde yol kenarlarına ladin ağacı dikimini gerçekleştirdik. Aydınlatması yetersiz olan bölgelerde aydınlatma çalışmalarımız sürüyor. Arife günlerinde yaptığımız çiçek ve gül dağıtma işlerimiz devam edecek. Çorum Belediyesi olarak mezarlıklarımızı güzelleştirmeye devam ediyoruz. Geçmişlerimizin mekanı cennet olsun.” şeklinde konuştu.

BEYAZ MİKROFON’A KONUK OLACAK

Belediye Başkanı Zeki Gül, 03 Nisan 2018 Salı günü Umut Radyo’da yayınlanan “Beyaz Mikrofon” programına stüdyo konuğu olacak.

Umut Radyo Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Yayın Yönetmeni Meltem ve Uğur Çınar tarafından hazırlanan ve sunulan “Beyaz Mikrofon” programının konuğu Belediye Başkanı Zeki Gül olacak. Başkan Gül programda Meltem ve Uğur Çınar’ın sorularını cevaplayacak. 90.3 frekansından yayın yapan Umut Radyo’da Beyaz Mikrofon programı 03 Nisan 2018 Salı günü Saat:16.30’da başlayacak.

GÜL’DEN ÇATMA ZİYARETİ

Geçtiğimiz cumartesi gününü İskilip’te yaptığı ziyaretlerle geçiren Belediye Başkanı Zeki Gül, İlçe teşkilatının ardından Belediye Başkanı Recep Çatma’yı ziyaret etti.

Ziyarette İskilip Belediye Başkanı Recep Çatma’nın yanı sıra AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Lek, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Belediye Meclis Üyeleri de hazır bulundu.

Belediye Başkanı Zeki Gül ziyarette yaptığı konuşmada, teşkilat çalışmalarının öneminden bahsederken, seçimlerde çıtayı daha yukarılara taşımanın önemine değindi.

İmkânlar doğrultusunda ilçelere her zaman destek olmak için çaba sarf ettiklerini dile getiren Başkan Gül, “Bizler belediyeler olarak birbirimize destek olmak durumundayız. Yapılacak olan genel seçimlerde de başarının çıtasını yükseltmek için hep beraber gayret ederiz. Ülkemizin AK Parti’ye çok büyük ihtiyacı var. AK Partinin ortaya koyduğu hedefler milletimizin de hedefidir. Bizler de AK Partili belediyeler olarak çalışmalarımızı ona göre yapmalıyız” dedi.

Ziyaret sırasında konuşma yapan İskilip Belediye Başkanı Recep Çatma; “Çorum Belediyesi bizlere her zaman ellerinden gelen fedakârlığı yaptı. Bundan sonra da yapacaklarından hiç şüphemiz yok. Allah yolumuzu açık etsin. Ziyaretlerinden dolayı Belediye Başkanımız Zeki Gül’e teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Belediye Başkanı Zeki Gül ziyaret sonrası İskilip esnafını ziyaret ederek bereketli bol kazançlar diledi.

İSKİLİP AK PARTİ İLE GÖRÜŞTÜ

Belediye Başkanı Zeki Gül, AK Parti İskilip İlçe Teşkilatını ziyaret etti.

İskilip İlçe teşkilatında gerçekleştirilen ziyarette AK Parti İskilip İlçe Başkanı Mustafa Lek, Yönetim Kurulu Üyeleri Duran Bıyık, Mehmet Kestek, Cengiz Erdoğan, Hüseyin Çetinkaya, Osman Gökçe, Ramazan Çam, Mehmet Çark, Muhammet Fatih Boran, Kadın Kolları Başkanı Emine Bostan ve Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.

İskilip ilçemiz tarihi zenginliği ve kültürel birimi olan bir ilçemizdir diyen Belediye Başkanı Zeki Gül, Çok önemli bir süreçten geçen ülkemizde bize düşen, parti teşkilatımıza düşen Sayın Cumhurbaşkanımızın dediği gibi gece gündüz çalışmaktır. İl ve ilçe teşkilatları olarak onun talimatları doğrultusunda çalışma yapabilmektir. Bu sadece bir görev değil, aynı zamanda bir vebaldir, bir sorumluluktur. Teşkilatımızda partimizin hedefleri doğrultusunda çalışan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bundan sonra da bir ve beraber olarak hizmet kervanını devam ettirmek istiyoruz” dedi.

Belediye Başkanı Zeki Gül’ün ilçeye yaptığı ziyareti memnuniyetle karşıladıklarını belirten AK Parti İskilip İlçe Başkanı Mustafa Lek, teşkilat çalışmalarının hızlı bir şekilde devam ettiğini ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte uyum içerisinde çalıştıklarını dile getirdi. Lek,  “Cumhurbaşkanımızın göstermiş olduğu 2019 hedeflerimize yürüyebilmek adına gecemizi gündüzümüze katarak arkadaşlarımızla birlikte özverili güzel çalışmalar yapıyoruz. Bu çalışmalarımızda Çorum Belediyesi’nin büyük desteğini görüyoruz. O nedenle teşkilatımız adına teşekkürü bir borç biliyoruz. Sizlerin varlığı, sizlerin samimi destekleri, gayretleri bizleri daha güçlü hale getiriyor. Bu birlik ve beraberlik içerisinde 2019 seçimlerinde el ele büyük bir zaferle çıkacağımıza sonsuz inancımız var. Vatandaşlarımızın da takdirleri bu yönde. Gerek partimize gerekse teşkilatımıza teveccüh her geçen gün artıyor. En büyük düşüncemiz, en büyük gayemiz Cumhurbaşkanımızın üzerindeki yükü bir nebze de olsun alabilmek. İskilip’te tam bir teşkilatçılık örneği sergiliyoruz. Sizlerin tecrübelerinden yararlanmak bizim en büyük gayelerimizden birisi. Yeni görevinizin tekrar hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından İskilip AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Lek tarafından Belediye Başkanı Zeki Gül’e hediye takdim edildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.