Hemşehrimiz alkışlarla ödülünü aldı

UPS Spor ve Kültür Kulübü Genel Koordinatörü hemşehrimiz Semra Demirer, Fair Play Şeref Diploması ödülünü aldı.

15 Eylül 2019 Pazar 14:29
Hemşehrimiz alkışlarla ödülünü aldı

Dünya Fair Play Birliği (CIFP) ve Avrupa Fair Play Birliği (EFPM), Genel Kurulları Macaristan’ın Başkenti Budapeşte’de yapıldı.

Dünya Fair Play Ödül Töreninde Türkiye kürsüyü işgal etti.

Budapeşte Belediye Meclisi’nde yapılan törende, Sporda verilen en değerli ödül, 2018 yılı Fair Play ödülleri sahiplerine verildi.

Dünyanın dört bir yanından Budapeşte’ye gelen Fair Play kurumlarının yöneticileri, ödül sahipleri ve Fair Play gönüllülerinin katıldığı törende, 2018 yılı ödülleri sahiplerine takdim edilirken, 4 ödül birden alan Türkiye, 4 kez sahneye çıktı.

Budapeşte’nin Avrupa Spor Başkenti olması nedeniyle bu ülkede düzenlenen ve üç gün süren organizasyonun en çok ilgi gören aktivitesi, Dünya Fair Play Birliği (CIFP) ve Avrupa Fair Play Birliği’nin (EFPM) ödüllerinin verildiği törenler oldu.

Yıllardır İstanbul Bağcılar ve Zeytinburnu’ndaki dezavantajlı çocukları spor organizasyonlarıyla Türk sporuna ve topluma kazandıran TB2L ekiplerinden UPS Spor ve Kültür Kulübü Genel Koordinatörü hemşehrimiz Semra Demirer, bu çalışmalarından dolayı kariyer dalında değer görüldüğü Fair Play Şeref Diploması ödülünü aldı.

Demirer'e ödülünü CIFP Meksika delegesi Cipriano Borreto Amaro’nun verdi. Demirer Türk Bayrağı motifli şalıyla ödülü alırken, mutluluğu gözlerinden okunuyordu.

Son Güncelleme: 16.09.2019 17:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.