İdeal kadro ile sahada olacağız

Yeni Çorumspor Cizre deplasmanında galibiyet hedefliyor

20 Nisan 2019 Cumartesi 13:04
İdeal kadro ile sahada olacağız

Yeni Çorumspor Teknik Direktörü Bahri Kaya, yarın deplasmanda Cizrespor’la oynayacakları maçın hem kendisi, hem de takımı için çok önemli olduğuna dikkat çekerken, hedeflerinin galibiyet olduğunu söyledi.

Cizrespor maçını kazanıp deplasman fobisini yenmek istediklerini kaydeden deneyimli teknik adam, “En iyi en ideal kadromuzla Cizrespor maçında sahada olacağız. İç sahada iyi sonuçlar alan bir takımız. Bayburt İl Özel İdare maçı ile de bunu tescil etmiş olduk. Ama deplasmanda kazanamamanın verdiği sıkıntıları yaşıyoruz. Küme düşmemeye oynayan Cizrespor karşısında bu deplasman fobisini yenersek, Play-Off’ta da iç saha ve dış saha fark etmeksizin her maçı kazanabilecek bir Çorumspor algısını yaratabiliriz. Cizre maçı benim ve takımım açısından çok önemli bir maç. Oyuncularımın motivasyonu şu an için çok iyi durumda. Kazanıp gelmek için sahada elimizden gelenin en iyisini yapacağız” dedi.

Volkan Serim ve Muhammet Fettahoğlu’nun sakatlıkları nedeniyle Cizrespor’a karşı forma giyemeyeceklerini hatırlatan teknik patron Bahri Kaya, bu futbolcuların yerine oynayacak futbolculara da çok güvendiğinin altını çizdi.

TARAFTAR BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ

Bayburt maçında yaşananlar sonrası 1 maç seyircisiz oynama cezası almalarıyla ilgili de konuşan Kaya, şunları söyledi: “Bu cezaya kötünün iyisi olarak bakmak lazım. Bu cezayı 1 değil, 2 maç da verebilirlerdi. O zaman Play-Off’ta oynayacağımız ilk maçı sahamızda seyircisiz oynamak zorunda kalabilirdik. Bu anlamda 1 maç verdikleri için biraz üzüntü, biraz da sevinçliyim. Taraftarlarımız bizim en büyük silahımız ve onların gücü ile daha iyi bir futbol ortaya koyuyoruz. Onlar bizim için çok önemli. Bu nedenle inşallah son oynayacağımız seyircisiz bir maç olur. Bundan sonra taraftarlarımız inanıyorum ki daha dikkatli olacaktır.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ahmet 2019-04-20 14:23:10

Hadi bakalım.Yenin gelin artık