İlk sayıda raketi bıraktı

Belediye Başkanı Zeki Gül, Çorum'da kamp yapan milli raketleri ziyaret ederek maç yaptı.

27 Eylül 2018 Perşembe 16:11
İlk sayıda raketi bıraktı

Çorum Belediye Gençlik ve Spor Kulübü ile birlikte kamp yapan Milli Raketlerin Buhara Kültür Merkezi’nde gerçekleştirdiği antrenmana Belediye Başkanı Zeki Gül de katıldı.

Yapılan açıklamaya göre, uluslararası müsabakalarda derece yaparak ülkemize madalya getiren Milli Raketler Neslihan Kavas, Kübra Korkut, ve Hatice Duman'ı antrenmanda ziyaret eden Gül, "Dünya, Avrupa, Paralimpik oyunlar gibi önemli organizasyonlarda dereceler kazanan milli sporcu kardeşlerimizi Çorum'da ağırlamaktan gayet mutluyuz. Milli Raketlerin, 15-21 Ekim 2018 tarihleri arasında Slovenya'da yapılacak olan Bedensel Engelliler Masa Tenisi Dünya Şampiyonası'na hazırlanırken Çorum'u tercih etmiş olmaları da bizleri ayrıca mutluluk etti. Milli Raketlerimiz Neslihan Kavas, Kübra Korkut ve Hatice Duman’a katılacakları dünya şampiyonasında başarılar diliyorum, ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceklerine inanıyorum" dedi.

MAÇ YAPTI

Belediye Başkanı Gül, masa tenisinde dünya şampiyonası dereceleri olan milli raketlerin karşısına geçti. Gül, milli raketlerle masa tenisi oynadığı esnada salonda eğlenceli anlar yaşandı. Gül'ün milli sporcu karşısında aldığı ilk sayıda yendim diyerek raketi bırakması milli sporcuları ve salondakileri kahkahaya boğdu.

Son Güncelleme: 27.09.2018 16:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.