İskilipspor sezonun ilk idmanında

1. Amatör Küme Büyükler Ligi ve U19 Liginde mücadele edecek olan İskilipspor...

20 Ekim 2014 Pazartesi 11:13
 İskilipspor sezonun ilk idmanında


1. Amatör Küme Büyükler Ligi ve U19 Liginde mücadele edecek olan İskilipspor 2014-2015 sezonu için ilk idmanını gerçekleştirdi. İlk idmanı İskilipspor Başkan Yardımcısı Osman Top, Kulüp Basın Sözcüsü Burak İzzet Karaca ve Kulüp Müdürü Ömer Şair beraber izledi.


GALİP GÜL: ‘GENÇLERE GÜVENİMİZ TAM’


Geçen yıl aynı branşlarda mücadele eden İskilipspor bu yıl daha genç bir takımla sezona başlama kararı aldı. Antrenman öncesi açıklama yapan İskilipspor Teknik Sorumlusu Galip Gül, ''Bu yıl daha genç bir kadro ile lige başlayacağız. Bu durum değerlendirmesini ve İskilipli gençlerimizi daha çok spora teşvik etmek için yönetim olarak böyle bir karar aldık. Gençlerimize olan güvenimiz tam ve bu güvenimizin boşa çıkmayacağını çok iyi biliyoruz. Çorum'dan katılacak 5 arkadaşımız var ve İskilip'ten katılacak 4 arkadaşımız ile bu sezon mücadele edeceğiz'' dedi.


OSMAN TOP: ‘YENİ SEZON HAYIRLI OLSUN’


iskilipspor Kulübü Başkan Yardımcısı Osman Top ise, geçen yıl olduğu gibi bu yılda centilmence mücadele edeceklerini, sevgi saygı ve disiplinin olduğu yerde kesinlikle başarının da geleceğini dile getirdi. Genç bir takım oluşturduklarını ve sezon öncesi yapılan toplantılarda böyle bir karar aldıklarını belirten Başkan Osman Top, 2014-2015 futbol sezonunun İskilip'e ve İskilipspor'a hayırlı olmasını diledi.


Açıklamarın ardından idmana oyuncular düz koşu yaparak başladılar. 1 saat süren idman, oyuncuların açma germe hareketleri yapmasının ardından kısa pas çalışmasıyla sona erdi.









Son Güncelleme: 20.10.2014 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.