Kapıları artık kadınlara da açık

Mevlana Spor Salonu hafta içi kadınların hizmetinde

06 Kasım 2017 Pazartesi 17:15
Kapıları artık kadınlara da açık

Çorum Belediyesi, Kadın Kültür Merkezlerinde bulunan spor salonlarından sonra Mevlana Spor Salonu hafta içinde kadınların hizmetinde.

Belediye Basın Birimi’nden verilen bilgiye göre, 2017 yılının başında açılan ve içerisinde güreş eğitim salonu ve masa tenisi eğitim merkezinin bulunduğu güzel bir tesisin Çorum halkının hizmetine sunulduğunu söyleyen Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’nün eşi Hatice Külcü, Mevlana Spor Salonu’ndan spor yapan kadınları ziyaret ederek, spor öğretmeninden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Mevlana Spor Salonu’nun spor aletleri, dizaynı ve ferah ortamıyla güzel bir spor merkezi haline geldiğini ifade eden Hatice Külcü, “Hanım kardeşlerimiz şehir merkezinde bulunan bu spor salonuna hafta içi her gün saat 09.00-15.30 arasında spor yapmaya gelebilirler. Kadınlarımız, spor öğretmenimiz eşliğinde fitness, step-aerobik, plates, zumba gibi sporlar yaparak hem formda kalıyorlar hem de stres atıyorlar. 120 hanım kardeşimiz salonumuzda spora devam ediyor” dedi.

Çorum Belediyesi’nin Kadın Kültür ve Sanat Merkezleri vasıtasıyla yaptığı çalışmalarla kadınların hem sağlıklarını koruduklarını hem de birbirleriyle kaynaştıklarını ifade eden Hatice Külcü, “ Biz bu alanları bir sosyal rehabilite alanları olarak da görüyoruz. Spor her yaşta lazım. 50’li 60’lı yaşlar dünyada orta yaş olarak kabul edilmeye başlandı. Bizler de 70’li ve 80’li yaşlarda diri kalmak için spora erken başlayalım ki vücudumuz dinç olsun. Vatanımıza daha sağlıklı bireyler olarak hizmet edelim. Hanım kardeşlerimizi Mevlana Spor Salonu’na haftanın beş günü spor yapmaya davet ediyorum.” diye konuştu.  

Mevlana Spor Salonu’na spor yapan kadınlardan Hatice Aktı da verilen hizmetler nedeniyle teşekkür etti. Kas problemi olduğunu, 12.00-13.00 saatleri arasında Mevlana Spor Salonu’na geldiğini belirten Hatice Aktı, “Hocamızdan çok memnunuz. Ortam çok rahat ve geniş. Burada yorulmadan bıkmadan zevk alarak spor yapıyorum. Böylesine hoş bir mekana tüm hanım kardeşlerimize tavsiye ediyorum. Bizleri böylesine güzel mekanlarda spor yapma imkanı veren Belediye Başkanımız Muzaffer Külcü’ye çok teşekkür ediyorum” dedi.

Spor kurslarına kayıt yaptırmak ve bilgi almak isteyenler Çorum Belediyesi Mevlana Spor Salonu gelebilir veya (0364) 333 16 20 numaralı telefonu arayarak bilgi alabilirler.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.