Maçı 'Türkiye'nin Collina’sı yönetecek

Çorum FK’nın bu haftaki maçını 'Türkiye'nin Collina'sı' olarak anılan Yiğit Arslan yönetecek.

07 Nisan 2022 Perşembe 14:03
Maçı 'Türkiye'nin Collina’sı yönetecek

Çorum FK’nın Pazar günü 1461 Trabzon ile evinde oynayacağı zorlu maça A Klasman hakemi 'Türkiye'nin Collina'sı' olarak anılan Yiğit Arslan yönetecek.

Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu'ndan yapılan açıklamaya göre; 37 yaşındaki Yiğit Arslan ilk kez Çorum FK maçında görev yapacak. Arslan 1461 Trabzon’un geçtiğimiz sezon Kayserispor ile Türkiye Kupası’nda deplasmanda oynadığı penaltı atışları sonunda 7-6 kazandığı maçta görev aldı.

Hakem Yiğit Arslan bugüne kadar 75 maçta düdük çaldı ve bunların 51’i 1. lig, 18'i 2. lig, 3. ligte sadece bir maçta görev yapan Arslan, Türkiye Kupası’nda ise beş maçta görev yaptı.

Arslan’ın yardımcılıklarını ise Ankara’dan Harun Tekin ve Salih Burak Demirel yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise İzmir’den Emre Bulut. Maçta gözlemci olarak ise Kahramanmaraş’tan Ali Karatutlu görev yapacak.

(Hakimiyet)

Son Güncelleme: 07.04.2022 14:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.