Maden’den Çorum’a Satranç Merkezi

Satranç Federasyonu Başkan Vekili hemşehrimiz Av. Fatih Maden, Çorum’da satranç merkezi olabilecek mekanları inceledi.

06 Ekim 2022 Perşembe 21:40
Maden’den Çorum’a Satranç Merkezi

Satranç Federasyonu Başkan Vekili hemşehrimiz Av. Fatih Maden, Çorum’da satranç merkezi olabilecek mekanlarda incelemelerde bulundu.

Federasyon Başkan Vekili Maden, Çorum’da bir dizi ziyaretlerde bulundu. Vali Mustafa Çiftçi ile birlikte kentte satranç merkezi olabilecek mekan incelemesinde bulunan Maden, ziyaretlerine Gençlik ve Spor İl Müdürü Cemil Çağlar ve Çorum Barosu Başkanı Av. Turan Kalıpçı ile bir devam etti.

Çorum Amatör Spor Kulüpler Federasyonu Başkanı Ferhat Arıcı ile görüşen Maden, kentte satranç sporunun gelişimi ve birlikte yapılabilecek etkinlik faaliyetler üzerinde istişarelerde bulundu Maden, Amatör Spor Haftası kapsamında önceki gün 'Sporun Enleri Ödül Töreni'ne de katıldı.

Son Güncelleme: 06.10.2022 22:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Çorumlu 2022-10-07 01:44:24

Çorum ili ve ilçelerinde santraç takımsız öğrenci kaymamalı baykan bizden