Muhalefetten Belediye'ye araç tepkisi

Çorum'u BAL Ligi'nde temsil edecek olan Çimentospor'un Yozgat'ta oynayacağı hazırlık maçına araç tahsisi tartışma konusu oldu.

04 Nisan 2021 Pazar 12:56
Muhalefetten Belediye'ye araç tepkisi

MUSTAFA DEMİRER

Çorum'u BAL Ligi'nde temsil edecek olan Çimentospor'un Yozgat'ta oynayacağı hazırlık maçına araç tahsisi tartışma konusu oldu. Çimentospor'a Çorum Belediyesi'nden araç tahisi yapılmadığı iddia edilirken, Sungurlu Belediyesi'nin talebi karşıladığı aktarıldı.

İYİ Parti İl Başkanı Bekir Özsaçmacı, yaptığı açıklamada "Çorum ilimizi BAL Ligi’nde temsil edecek olan Çimentosporumuzu Yozgat ilinde oynanacak olan hazırlık maçına otobüs tahsis etmeyen Çorum Belediyesi’ne sormazlar mı, seçimlerde gezilerde her yere verdiğiniz otobüsü Çorum’un yiğitlerine çok mu gördünüz.?” sözleriyle tepki gösterdi.

CHP ÇORUM BELEDİYESİ'Nİ ELEŞTİRDİ, ŞAHİNER'E TEŞEKKÜR ETTİ

CHP İl Başkanı Mehmet Tahtasız da, yaptığı açıklamada, “Çorum’u BAL (Bölgesel Amatör Lig) de temsil eden Çorum Çimentospor kKulübümüzün Yozgat’ta oynayacağı hazırlık maçı için otobüs talebine tüm imkanlarını seferber eden Sungurlu Belediyesi'ne ve değerli başkanı Abdülkadir Şahiner’e tüm Çorumlular ve sporseverler adına teşekkür ediyorum. Çimentosporun ihtiyacına cevap veremeyen, AKP kongresine bir çok otobüs tahsis eden Çorum Belediyesi’ni kamuoyunun takdirine bırakıyoruz. Bal liginde Çorum’u temsil edecek Çorum Çimentosporumuza ve Osmancıksporumuza başarılar diliyorum.”

ÇORUM BELEDİYESİ ARAÇ TAHSİS ETTİ, ANCAK...

Edindiğimiz bilgilere göre, Çimentospor Kulübü’nün Çorum Belediyesi’nden 30 kişi kapasiteli araç talep ettiği, bu talebe, belediye yetkilileri bir otobüsün Antalya’da düzenlenen güreş Türkiye şampiyonasına giden sporcu kafilesine verildiği, araç parkında halihazır bulunan 20 kişilik aracı tahsis edebilecekleri şeklinde cevap verdiler. Çimentospor Kulübü ise, 30 kişilik araç talebini Sungurlu Belediyesi’nden karşıladıklarını belirtti.

Son Güncelleme: 04.04.2021 15:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Çorumlu 2021-04-04 16:24:55

Belediye her spor dalına destek olurken, hemen algi yapmak için verdikleri otobüs ile ilgili ortalığı ayağa kaldıran hdp nin güçcük ve büyük ortaklarina yaziklar olsun. Çorum Belediyesi her zaman sporun sporcunun yaninda olmuştur.Allah size firsat vermesin.

Avatar
Sporda siyaset olmaz 2021-04-04 13:33:58

Ayıp iyi partinin yaptığı. Sporla siyaset yapılmaz. Çorum belediyesinin yardım etmediği amatör kulüp mü var.

Avatar
Poz verin bakalım. 2021-04-04 16:08:18

Küçük akılların küçük kurnazlıkları Stadyum önünden otobüse binin saat kulesinde inin boncuk gibi dizilip poz verin Büyük Türkiye’nin küçük siyasetçilerine kendinizi kullandırın zekaya bak sen. Bugünden sonra Çorum Belediyesinden bir şey istemeye nasıl yüzünüz olacak bakalım izleyip göreceğiz dik durup taleplerinizi Sungurlu’dan mı isteyeceksiniz yoksa yüzsüzlük yapıp Çorum Belediyesinin kapısını mı çalacaksınız.

Avatar
Şow 2021-04-04 14:55:30

Aynı hassasiyeti devam ettirir inşAllah sungurlu belediyesi lig sonuna kadar tahsis eder otobüsü biz de şow değilmiş deriz. Ayranın yok içmeye tahtarevalli ile gidiyorsun ...maya derler Çorum da Hazırlık maçına gidecek durumun yoksa ne işin var o zaman bal ligin de Çimentospor. Taşıma su İle değirmen Dönmez yarında deplasman masrafları, lisans ücretleri, yemek parası v.s. Nasıl olacak bu iş.

Misafir Avatar
cafer 2021-04-05 08:36:14 @Şow

ağzına sağlık

Beğenmedim! (0)
Avatar
Kara Propaganda 2021-04-04 14:59:32

Bu saatten sonra kendini siyasete meze yaptıranlara Çorum Belediyesi bisiklet tahsis ederse yazıklar olsun.

Avatar
Can 2021-04-04 15:52:27

Sungurlu belediyesi de Çorum’un belediyesi..hem de en çok çalışan en borçsuz harçsız belediyesi..tabiki tahsis edecek çorum belediyesinde para mı var..para olsa önce inşaatı başlayan spor merkezlerini sonrasında da belediye binasını bitirir..lafı dolandırmasına gerek yok kimsenin para yok nokta..