Murat Hoca şampiyonları ödüllendirdi

Pınar ve MY Okulları Kurucusu Murat Yıldırım, Masa Tenisi Türkiye şampiyonu öğrencilerini ödüllendirdi.

15 Mayıs 2019 Çarşamba 15:42
Murat Hoca şampiyonları ödüllendirdi

Pınar ve MY Okulları Kurucusu Murat Yıldırım, Masa Tenisi Türkiye Şampiyonu Kız Takımı ve Türkiye üçüncüsü olan Erkek Takımı’nı ödüllendirdi.

10-12 Mayıs’ta  Muğla’nın Marmaris ilçesinde gerçekleşen Türkiye Şampiyonasında Çorum’u   temsil eden  Yıldız Kızlar ve Erkekler Masa Tenisi Takımı’nın başarıları Pınar ve MY Okulları Kurucusu Murat Yıldırım tarafından ödüllendirildi . Başarılı sporculara teşekkkür eden Yıldırım, “Sizler zor olanı başardınız, takdire şayan bu başarınızı günlük hayatınızda ve derslerde devam ettireceğinize inancım sonsuz. Sizleri tekrar tebrik ediyorum. Başarılarınızın devamını diliyorum.” Dedi.

Pınar ve MY Okulları Kurucusu Murat Yıldırım, Çorum'un başarılı Masa Tenisi Antrenörü  Mesut Kuşgöz ile yardımcıları Sedef Karadağ ve Derya Tuncal’a teşekkür etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.