O sene bu sene olacak

AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, tüm Çorumlular’ı ÇFK'nın yanında yer almaya davet etti

30 Ekim 2020 Cuma 13:46
O sene bu sene olacak

AK Parti Çorum Milletvekili MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, tüm Çorumlular’ı Çorum Futbol Kulübü’nün yanında yer almaya davet etti

CEYLAN'DAN ÇORUM FK PAYLAŞIMI

Şahir takımı Çorum Futbol Kulübü’nün başarılarında herkesin çok mutlu olduğunu belirten Ceylan, tüm Çorumlular’ı kırmızı siyahlılara destek vermeye davet etti.

Çorum Futbol Kulübü’nün kaliteli bir kadrosu olduğunu ve en kısa sürede hak ettiği başarıları ve skorları alacağını belirten Ceylan,"Kulüp başkanımız Sayın Fatih Özcan’ın gayretli ve başarı odaklı hamlelerini biliyor, taktir ediyorum. Camiamızın takımımızın yanında olması başarıyı daha çabuk getirecektir buna da yürekten inanıyorum. Ülkemiz pandemi süreci ile birlikte hassas bir noktadan geçiyor.  AK Parti MKYK'daki görevim nedeniyle çok zaman il dışında oluyorum ama buna rağmen Çorumspor'dan hiçbir aman uzak kalmadım. Çorum Futbol kulübü hepimizin gözbebeğidir. Camiamızın her ferdi "O sene bu sene olacaktır" düşüncesi ile Çorumspor'un yanında yer almalı ve destek olmalıdır. Spor birleştiricidir.

Çorum Futbol Kulübü Çorumlunun takımıdır.

3 puanlı istemde ligin henüz başında olduğumuzu unutmadan, yeni hocamız İsmet Taşdemir ile birlikte bu haftadan itibaren zirveye koşan bir takım olacağımıza benim inancım sonsuzdur. Çorum Futbol Kulübü’ne bu hafta Cumartesi günü kendi evinde oynayacağı Ankara Demirspor maçında başarılar diliyorum. Yoğun programına rağmen takıma destek için arkadaşlar maçta olacağım ve kulübe destek vereceğim."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ahmet 2020-10-31 13:54:40

Bi el attın MaşAllah. Takım sn itibarı ile tepetaklak. Doğru o sene bu sene. Allah aşkına lütfen

Avatar
Taraftar 2020-10-31 18:43:06

Yönetim+Futbolcu+Taraftar=Çorumspor, biri eksik olursa maalesef...