Özgür Kılıç'ın Çorumspor yorumu

CHP Başkan Adayı Özgür Kılıç, Yeni Çorumspor’la ilgili tartışmalara farklı bir pencereden katıldı.

20 Ağustos 2019 Salı 12:32
Özgür Kılıç'ın Çorumspor yorumu

CHP Belediye Başkan Adayı İnşaat Yüksek Mühendisi Özgür Kılıç, son günlerde kamuoyunun gündemini meşgul eden Yeni Çorumspor’la ilgili tartışmalara farklı bir pencereden katıldı.

Yerel seçimi siyasetin üstünde gördükleri için toplumun tüm kesimlerinden destek alarak oylarını yükselttiklerini belirten Kılıç, Çorumspor’un siyasetten uzaklaştırılmasının Çorum için kurduğu hayaller arasında olduğunu vurgulayan Kılıç, bu minvalde Yeni Çorumspor’u siyasetten uzaklaştırıp Çorum Belediyesi’ne muhtaç olmadan kendi imkanları ile futbolun yanı sıra tüm branşları içinde barındıran bir kulüp haline getirmeyi hedeflediklerini ifade etti.

Daha öncesinde hiç tanımadığı, görüşmediği, sadece seçim döneminde tanıştığı Fatih Özcan’a inandığını ve haklı çıktığını savunan Kılıç, Yeni Çorumspor’un pyılların hasreti ikinci lige çıkmaya başardığını hatırlattı.

İşte Kılıç’ın o açıklaması;

Son Güncelleme: 20.08.2019 17:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Çorumlu 2019-08-20 13:10:37

Çorumspora şehir olarak destek çıkalım herkes elinden geldigince yardımcı olursa çorumspor güzel başarılar yakalar koca çorum bi çorumspora destek olamıyosa diyecek söz yok

Avatar
Çorum 2019-08-20 13:12:13

Keşkem Çorum belediyeyi işi bilen mimar mühendis gibi kişiler yönetseydi, ama bunun zararını biz değil bizden sonraki nesil yani çocuklarımız görecek, çünkü nüfus çoğaldı, mevcut yollar yerleşim alanları yetmiyor. Özgür başkanın dediği gibi zormu koca bir ilin takımına bakmak. 7,8 senedir siyasetçilerin çıkaramadığı takımı fatih başkan çıkardı, ne olursa olsun bu adamın arkasında durulması lazımdı, birileri abilik yapması gerekirdi çıkan takım inşAllah düşmez düşersede bunun vebalinden kimse kalkamaz çorumluda bunu unutmaz

Avatar
hasan 2019-08-20 15:59:42

hdp ne

Avatar
hacı_nuri 2019-08-21 09:24:47

"HDP ne" diye soran Hasan'a: 2018 Haziran seçim sonucuna göre %11,70 oy oranıyla 5.866.309 oy almış bir parti. Aileleriyle birlikte hesaplarsan yaklaşık 20 milyon insanın o veya bu şekilde desteklediği parti.