Protokolde soğuk rüzgarlar

Çorum’da dün Kadeş Meydanı’nda  düzenlenen Valilik Turnuvası ve Amatör Spor Kulüpleri Malzeme dağıtım töreninde protokol krizi yaşandığı belirtildi.

22 Kasım 2022 Salı 14:15
Protokolde soğuk rüzgarlar

Çorum’da dün Kadeş Meydanı’nda  düzenlenen Valilik Turnuvası ve Amatör Spor Kulüpleri Malzeme dağıtım töreninde protokol krizi yaşandığı belirtildi.

Hakimiyet’ten Halil Öztürk’ün haberine göre: törende Vali Mustafa Çiftçi ile AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan arasında yaşanan tartışma sonrasında AK Parti heyeti tören alanından ayrıldı.

Törende ilk ödülleri vermek üzere futbol branşında dereceye giren takımlar için Vali Mustafa Çiftçi davet edildi. Vali Çiftçi ilk dört sırayı alan takımların kupa ve madalyalarını verdikten sonra tekrar yerine geçti. Bu sırada sonraki ödüller için Ahmet Sami Ceylan davet edildi. Bu anonsun ardından Ahmet Sami Ceylan, Vali Mustafa Çiftçi’ye dönerek ‘Bunların hepsini de sen ver’ sözleriyle çıkışta bulundu.

Gelişme üzerine devreye Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın girdi. Aşgın, Ceylan’ı elinden tutarak tekrar tören alanına davet etti. Ceylan ilk olarak dördüncü olan takımın madalyalarını verdikten sonra diğer takımların ödüllerini vermeden yeniden protokolde kendisine ayrılan yere geçti. Burada da Vali Mustafa Çiftçi ile karşılıklı konuşma olduğu gözlendi.

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın’ın sporculara ödülleri vermesinin Milletvekili Ahmet Sami Ceylan ve beraberinde törene katılan AK Parti Merkez İlçe Başkanı, Gençlik Kolları Başkanı ve İl yönetiminden bazı isimler toplu olarak tören alanından ayrıldı.

Son Güncelleme: 22.11.2022 14:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
corumun belasi ceylan 2022-11-22 14:54:26

bu sami ceylan corum icin buyuk kayip durusu yuruyusu konusmasi insalari asaglamasi biri bunun hallerini reise anlatmali yoksa akp cok oy kaybedrr. corum valisi mustafa ciftci adam adam

Avatar
Abdullah 2022-11-22 15:49:12

Devlet ayrı parti ayrı , Devlet A sami nin çiftliği değil. dün hastane başhekiminin koltuğuna oturması nasıl ayıp ve devlet geleneğine uymuyorsa bu yaptığı da seviyesizlik. Kendisinin şehre ve memlekete kattığı ne var. Vizyonu ne , kültürü ne , insanlara katkısı ne ; tabi ki sıfır.

Avatar
Byy 2022-11-22 15:21:37

Daha oncede sivil plakalı araçla programa gidip Valinin araci icin beni niye durduruyorsunuz diye ben validen ustunum demişti sayin vekilim.

Avatar
Can 2022-11-22 15:51:16

SİZİN DALAŞINIZ DAN BIKTIK. NE OLUR HİZMET EDİN YOKSA O KOLTUĞU TERK EDİN.

Avatar
Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar 2022-11-22 16:07:32

Bunlardan Çorum'a yatırım getirmelerini bekliyorsunuz? Çorum'un bu halde olmasının en güzel örneği şu yaşanılanlardır. Senelerdir söylüyorum. Senelerdir Çorum ve Çorumluları uyutuyorlar. Senelerdir Çorum da uyumaya devam ediyor. ANLAYANA.....

Avatar
Hilmi ateş 2022-11-22 16:26:31

Sonuna kadar valimizin yanındayız.

Avatar
MERT 2022-11-22 17:05:02

Sayın Valiyle ters düşen bu şehrin vicdanında kaybeder.

Avatar
Matşah 2022-11-22 20:01:15

Bu Asc çorumda durdukça ak parti oy kaybetmeye mahkumdur. Kibir entrika kabadayılık Çerkez milliyetçiliği başka kimseyi tanımamak hep bunda yazık Allahım tez zamanda bundan kurtarsın