Rakipleri belli oldu, Efeler iddialı

Çorum’u Türkiye 2. Voleybol Ligi'nde temsil edecek olan Sungurlu Belediyesi erkek voleybol takımının rakipleri belli oldu.

10 Ağustos 2020 Pazartesi 10:54
Rakipleri belli oldu, Efeler iddialı

Çorum’u Türkiye 2. Voleybol Ligi'nde temsil edecek olan Sungurlu Belediyesi erkek voleybol takımının rakipleri belli oldu. Sungurlu takımının rakipleri arasında Halkbank, TED Ankara Kolejliler, Ziraat Bankası gibi takımlar var.

Voleybol takımı başantrenörü Mustafa Özdemir, yaptığı açıklarada şu değerlendirmeyi yaptı;“Güçlü bir grupta yer aldık. Ankara takımları ağırlıklı bir grup hedefimiz inşallah bu grupta kalıcı olmak, Belediye Başkanımız Abdulkadir Şahiner’e ve Sungurlu halkına verdiğimiz sözü yerine getirmek için ligi en güzel şekil de bitirmek istiyoruz. Rakiplerimiz gerçekten güçlü rakipler ama tanıdığımız rakiplerimiz, Efeler Ligi'nde oynayan takımların altyapıları ve voleybola yatırım yapan takımlardır” dedi.
Rakiplerimizle bu gruptan en iyi yerde olmak için mücadele edeceğiz. Sungurlumuzun genç sporcularına güvenerek bize desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanımız Abdulkadir Şahiner kulüp başkanımız Bahri Sezen’e ve Sungurlu halkına teşekkürlerimizi sunuyoruz.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.