Spor İhtisas'dan Süper Lig'te başarı

Çorum Spor İhtisas Spor Kulübü Masa Tenisi Erkek Takımı Adana'da düzenlenen Süper Lig yarışmasında üçüncü oldu.

23 Kasım 2020 Pazartesi 18:51
Spor İhtisas'dan Süper Lig'te başarı

Çorum Spor İhtisas Spor Kulübü Masa Tenisi Erkek Takımı, Adana'da düzenlenen Süper Lig ikinci etap müsabakalarına katıldı.

Masa Tenisi Antrenörü Mesut Kuşgöz yönetiminde Emir Eren Atıcı, Hamza Deniz Onat, Tugay Gül ve Miraç Kahraman’dan oluşan Spor İhtisas Masa Tenisi Erkek Takımı,  Antalya Asat’ı  3-0, Gaziantep Şahinbey Belediye’yi 3-0, Düzcespor’u 3-0, Antalyaspor’u 3-0 yenerken, İBB’ye 3-0, Fenerbahçe’ye 3-0 yenildi. Bu sonuçlarla Spor İhtisas Masa Tenisi Erkek Takımı ilk iki etabın ardından üçüncü oldu.

Çorum'dan müsabakalara katılan Belediye Spor Kulübü Masa Tenisi Erkek Takımı ise 8. sıraya yerleşti.

Spor İhtisas Kız Takımı ise koronavirüs pozitif temaslı oyuncularının bulunması nedeniyle Adana'da düzenlenen müsabakalara katılamazken, Antalya'da gerçekleştirilecek bir sonraki etapta sahaya çıkacak.

Son Güncelleme: 24.11.2020 11:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.