Tahkim inceledi, milli maç için uygun

Türkiye Futbol Federasyonu Tahkim Kurulu şehir stadını inceledi ve milli maçların oynanmasına uygun olduğunu duyurdu.

01 Aralık 2022 Perşembe 19:03
Tahkim inceledi, milli maç için uygun

Türkiye Futbol Federasyonu Tahkim Kurulu Çorum’da toplandı.

Toplantı için Çorum’a gelen kurul üyeleri şehir stadyumunda incelemelerde bulundu. TFF Tahkim Kurulu Başkanı İsmail Rüştü Cirit, milli maçların oynanması için Çorum Şehir Stadyumu’nun son derece uygun olduğunu açıkladı.

TAHKİM KURULU İLK KEZ İSTANBUL DIŞINDA ÇORUM’DA TOPLANDI

Türkiye Futbol Federasyonu Tahkim Kurulu, tarihinde ilk kez İstanbul dışında toplandı. İsmail Rüştü Cirit başkanlığındaki kurul üyeleri Çorum’a geldi. Hattuşa ören yerini gezdikten sonra kent merkezine gelen kurul üyeleri toplantı öncesinde Çorum Şehir Stadyumu’nda incelemelerde bulundu. Tahkim kurulu üyelerine Vali Mustafa Çiftçi ve Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın’da eşlik etti.

ŞEHİR STADI İNCELENDİ

Şehir stadyumundaki incelemelerin ardından açıklamalarda bulunan TFF Tahkim Kurulu Başkanı İsmail Rüştü Cirit, dünyanın merkezi Çorum’da olmaktan mutluluk duyduklarını söyledi.  Tahkim kurulu olarak İlk defa İstanbul’daki tahkim merkezi dışında bir ilde toplantı yapacaklarını vurgulayan Cirit, “Çorum’da olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz."dedi.

MİLLİ MAÇLAR İÇİN UYGUN

Çorum Şehir Stadyumu’ndan övgüyle söz eden Cirit, “Belediye imkânlarıyla böyle bir stadyumun yapılmış olması, birçok ile örnek bir davranıştır. Çorumspor inşallah Birinci Lig’de ve Süper Lig’de oynama imkânı bulur.” dedi.  Çorum’da milli maç oynanmasıyla ilgili talebi de değerlendiren Tahkim Kurulu Başkanı Cirit, “Burası milli maçları kaldıracak düzeyde ve fiziki imkânları da son derece uygun bir stadyum."dedi.

KURUL TOPLANTISI VALİLİK’TE YAPILDI

Öte yandan Tahkim Kurulu üyeleri şehir stadyumundaki incelemelerinin ardından Çorum Valiliği toplantı salonunda kurul toplantısını gerçekleştirdi.

Aralarında hemşehrimiz Av. Fatih Maden’in de yer aldığı kurul üyeleri, Türkiye liglerinde mücadele eden futbol takımlarının kurula ulaşan konularıyla ilgili kararlar aldı.

Tahkim Kurulu Üyeleri ayrıca Hitit medeniyetinde tarih turu yaptı.

Son Güncelleme: 01.12.2022 19:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Zeki 2022-12-01 19:15:53

Değişimin gûcü muzaffer külcü helal olsun adama üzerinden 5 yil gecmis hala eserleri konusuluyor simdikilere bak bide ıvır zıvırla ugrasiyorlar

Avatar
Mehmet 2022-12-01 19:12:44

Bir Muzaffer KÜLCÜ klasiği daha

Avatar
Ekrem E. 2022-12-02 13:31:42

alkışlar kime tabi ki eski belediye başkanına eski derken vasıfsız zekiyi kastdetmiyorum. o mahlukat belediyenin kulübünü manevi evladım dediği kişilere peşkek çekti

Misafir Avatar
zekkii 2022-12-02 16:03:42 @Ekrem E.

çok iyi yere parmak bastın kardaş bu zeki belediyeyi mahvetti bizzat gerileme dönemi yaşattı.
yukarda külcüye ait borcu demişler bilmiyorlar ki o borçların yarısından fazlası ıddia ediyorum zeki gül zamanında oldu bunu herkes biliyor.kaldı ki kalan borcun yarısı zekiden önceki kısmı yarısı günü gelmeyen borç vadeli arkadaşlar karıştırıyor yani herkes neler zekinin neler yaptığını kimlerle işbirliği içinde olduğunu biliyor zamanın basın açıklaması yapmıştı sonra geri çekti.

Beğenmedim! (0)
Avatar
Zeki Mehmet 2022-12-02 03:05:34

Zeki Mehmet rumuzlu kardeşlerim anlaşılan oki Muzaffer külcü alt yapı çalışması yapıyoruz. Şimdiki belediye onun borçlarını ödedigi için icraat yapamıyor.tamam adamı ovde şimdiki baskanida yerme . Bıkıp bilmeden konusma

Misafir Avatar
kenan z. 2022-12-02 10:34:44 @Zeki Mehmet

kardeş adam çıtayı çok yüksekte bıraktı halil ibonun yapacağı birşey yok oraya erişmesi imkansız

Beğenmedim! (0)
Misafir Avatar
engin 2022-12-02 10:25:52 @Zeki Mehmet

illaki herkesin eksileri artıları vardır. tabiki hiçbir belediye başkanının hakkını yememek lazım herkes birşeyler yapmıştır.çorum için çalışmıştır mevcut belediye başkanının yaptığı en büyük icraat çimento fabrikasının yerini almak bu konuda hakkını yememek lazım.ama bunun haricinde yaptığı elle tutulur birşey de yok üretiği birşey yok

Beğenmedim! (0)
Avatar
Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar 2022-12-02 08:23:55

Ne Muzaffer Külcü'ymüş arkadaş, zannedersin Çorum' a HAVALİMANI ve DEMİRYOLU yaptırmış. Allah aşkına Muzaffer Külcü değilmiydi, YARIM kalan ÇORUM HAVALİMANI'nı için moloz yığını diyen. Yarım kalan Çorum Havalimanı için yok böyle bir yer diyen. Sonra da Eski ULAŞTIRMA BAKANI CAHİT TURHAN'a ANİTTA OTELİN DE MAKET UÇAK VERİP, BİZ ÇORUM HAVALİMANI İSTEYEN, MUZAFFER KÜLCÜNÜN TAAAAAA KENDİSİDİR. ALLAH AŞKINA UYANIIIIIN ARTIK. GÖZLERİNİZİ KÖR ETMİŞLER. GERÇEKLERLE YÜZLEŞİN ARTIK. SENELERDİR ÇORUM VE ÇORUMLULARI UYUTUYORLAR. SENELERDİR ÇORUM DA UYUMAYA DEVAM EDİYOR. ANLAYANA.....

Misafir Avatar
vatandaş 2022-12-02 10:20:11 @Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar

havaalanı demiryolu işi belediyenin değil devletin işi belediye başkanlarından ziyade vekillerin uğraşması gerekiyor ama malum sonuç ortada

Beğenmedim! (0)
Avatar
iskilipden 2022-12-02 09:00:08

spor turizmi ayrı bir şey inşAllah süper liğ maçları, kupa maçlarından bir kaçı Çorum'a verilir. Oteller, lokantalar, dinlenme tesisleri hazırlanmalı. Maç alıp da kalacak yer olmayınca sıkıntı yetkililer önlem almalıdır.

Avatar
Kenan 2022-12-02 09:23:49

Eğerki maç verilir ise güvenlik tedbirleri ve saha içi iyi kontrol edilmeli ki sürekli maç alalım. Haydi Bastır Çorum.