Türkiye şampiyonasında ilklerin başarısı

Modern Pentatlon Federasyonu Türkiye Şampiyonasına ilk kez katılan iki sporcumuz Türkiye derecesi elde etti.

27 Ağustos 2019 Salı 14:19
Türkiye şampiyonasında ilklerin başarısı

Modern Pentatlon Federasyonu Türkiye Şampiyonası 24-25 Ağustos tarihlerinde İstanbul’da gerçekleştirildi.
Yarışmaya Çorum Yıldızları Spor Kulübü büyük erkeklerde ve U-9 kategorilerinde 2 sporcu ile katıldı, Aynı zamanda bu branşta Çorum’un ilk sporcuları olan Halis Duran 166 sporcunun yarıştığı biathle (koşu+yüzme) kategorisinde Türkiye 3’üncüsü olurken, U-9 katogorisinde yarışan Tuna Tokatlı Türkiye 4’üncülüğü elde etti.


Kulüp Başkanı Mehmet Civan, başarılı sporcu Tuna Tokat’lının yetişmesinde büyük katkısı olan başta Antrenörler İsmet Alagöz olmak üzere Abdülkadir Ateş ve Furkan Çamiçi’ne teşekkür etti. Aynı zamanda Ada Koleji Beden Eğitimi Öğretmeni Çorum Yıldızları Spor Kulübü’nde yüzme branşı alt yapı sorumlusu olan Halis Duran, sporcu Tuna Tokatlı’yı tebrik etti.
Antrenör Abdulkadir Ateş ise bu başarının bir başlangıç olduğunu, ileriki yıllarda Çorum Yıldızları Spor Kulübü’nün profesyonel antrenör kadrosuyla bu branşta milli takıma sporcu göndermeyi hedeflediğini söyledi. Ayrıca Modern Pentatlon Federasyon Teknik Kurul Üyesi görevli hemşehrimiz Feyyaz Velidedeoğlu’na ilgi ve alakası için de teşekkür etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.