Türkiye Şampiyonasında temsil edecekler

Kick Boks İl seçmelerinde TOKİ Şehit Şükrü Özyol ilkokulundan dereceye giren sporcular Sakarya’da yapılacak olan Kick Boks Türkiye şampiyonasında ilimizi temsil edecek.

25 Haziran 2016 Cumartesi 14:44
Türkiye Şampiyonasında temsil edecekler

Kick Boks İl seçmelerinde TOKİ Şehit Şükrü Özyol ilkokulundan dereceye giren sporcular Sakarya’da yapılacak olan Kick Boks Türkiye şampiyonasında ilimizi temsil edecek.

18-19 Haziran tarihleri arasında Çorum Atatürk Kapalı Spor Salonunda yapılan Kick Boks İl seçmelerinde TOKİ Şehit Şükrü Özyol ilkokulunda dereceye giren sporcular Sakarya’da  14-22 Temmuz  tarihleri arasında yapılacak olan Kick Boks Türkiye şampiyonasında ilimizi temsil edecekler.

Okul Müdürü Mustafa Karaca’nın yaptığı açıklamada; “Okul bünyesinde devam eden, okullar hayat olsun projesi dahilinde, WU-SHU-BUDOKAİ DO, MUAY-THAİ ve KİCK BOKS çalışmalarının TOKİ’de ki öğrencilerimizin başarıları bizleri sevindirmektedir. Koordineli  çalıştığımız Halk Eğitim Merkezi kurslarının olumlu sonuçlarını burada görüyoruz. Bu başarıda emeği geçen antrenörümüz Metehan Fırat’a, Halk Eğitim Merkezi Müdürümüze ve Milli Eğitim Müdürümüze teşekkür ediyorum. Bu başarıya imza atan sporcuları da tebrik ediyor ve spor hayatlarında başarılar diliyorum” dedi.

TOKİ Şehit Şükrü Özyol okulunda dereceye giren sporcular;

1-      Hilal Nur Uğurlu 37 kg 1. Yıldız Bayanlar LEİGHT CONTACT

2-      Hasan Arda Çoksoy  44 kg 1. Minik Erkekler POİNT FİGH

3-      Sercan Kılıç 47kg 1.Yıldız Erkekler POİNT FİGHT,

4-      Samet Şişgin +69 kg 1.Yıldız Erkekler POİNT FİGHT

5-      Eren Berke Bozyel 47 kg 3.Yıldız Erkekler POİNT FİGHT

6-      Serkan Şahin +47 kg 3. Yıldız Erkekler POİNT FİGHT

 

Son Güncelleme: 25.06.2016 14:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.