Üzgünüz dedi, ve…

Çorum Belediyespor Teknik Direktörü Yusuf Tokuş, üzgün olduklarını söyledi.

11 Aralık 2017 Pazartesi 10:50
Üzgünüz dedi, ve…

Çorum Belediyespor Teknik Direktörü Yusuf Tokuş, Kızılcabölükspor maçında son saniyelerde yedikleri golle 2 puan bıraktıkları için üzgün olduklarını söyledi.

Özellikle de ikinci yarıda sahanın tek hakimi olduklarına dikkat çeken Tokuş, “ Kızılcabölük’ün ne kadar zor bir deplasman olduğunu biliyorduk. İyi hazırlandığımız maçta ilk yarıyı golsüz eşitlikle kapattık. İkinci yarıda sahanın tek hakimiyeti bizdeydi. Aradığımız golü de bulduk. Bu golden sonra da iyi oyunumuzu devam ettirdik. Ancak son saniyelerde yediğimiz golle sahadan 1 puanla ayrılmak zorunda kaldık. Böylesi zorlu bir deplasmanda oynadığımız güzel futbolun karşılığını 3 puan olarak alamadığımız için üzülmemek elde değil. Nasip olmayınca olmuyor. Bu dakikadan itibaren ligin son maçı olan Karacabey maçını düşünmek zorundayız. Bu maça iyi hazırlanıp ilk yarıyı başladığımız gibi galibiyetle kapatmak için mücadele edeceğiz” dedi.

Tokuş ayrıca, kendileri Kızılcabölük deplasmanında kendilerini yalnız bırakmayan taraftarlara da teşekkür etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.