Vali talimat verdi, ikinci destek yolda

Vali Mustafa Çiftçi, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu talep etmeden ikinci kez malzeme desteği talimatı verdi.

30 Eylül 2021 Perşembe 12:54
Vali talimat verdi, ikinci destek yolda

Vali Mustafa Çiftçi,  Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu talep etmeden bu yıl malzeme desteğinin az olması nedeni ile ilave kaynak oluşturdu.

Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Sefer Kurtaran, İl Özel İdaresi bütçesinden alınan üye kulüplere malzeme yardımının dağıtım tarihi için Vali Mustafa Çiftçi’yi ziyaret etti.

Vali Mustafa Çiftçi, ziyaret esnasında amatör spora ayrılan ödenek ve alınan malzemeler hakkında bilgiler aldı. Görüşme sonunda ise mevcut ödenekle az sayıda malzeme alındığının belirtilmesi üzerine, bütçeden bir miktar daha kaynak aktarılması talimatını  verdi.

ASKF Başkanı Sefer Kurtaran da, önceki sezonda amatörlere malzeme alımı için kaynak aktarılmasını sağlayan Vali Mustafa Çiftçi’nin, bu kez talepleri olmamasına karşın yaptığı bu jeste tüm amatör spor camiası adına teşekkür etti.

Kurtaran, aktarılan yeni kaynak ile amatör kulüplere ikinci malzeme alımı için gerekli hazırlıkların yapıldığını sözlerine ekledi.

Son Güncelleme: 30.09.2021 13:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Secaatin gül 2021-10-01 15:50:14

Sayın valinin bu kıyafetinin anlamı nedir.nike firmasının yeni reklam yüzü devletin valisi olamaz