Yeni Çorumspor’a yeni yönetim

Yeni Çorumspor Genel Kurulu'nda Hamit Işık'ın başkanlığında yeni yönetim oluşturuldu.

09 Ağustos 2019 Cuma 14:30
Yeni Çorumspor’a yeni yönetim

Yeni Çorumspor Genel Kurulu bugün gerçekleştirildi.

Turgut Özal İş Merkezi Salonu’nda gerçekleştirilen genel kurulda gündem maddeleri oylanarak kabul edildi. Yeni Çorumspor A.Ş.’nin derneğe devri onaylandı.

Yeni Çorumspor Kulübü’nün yeni yönetim kurulu da seçimle belirlendi.

Kulüp Başkanı Hamit Işık, yaptığı konuşmada, kulübün önümüzdeki dönemde olağanüstü genel kurul yaparak yeni oluşturulacak bir yönetime bırakılacağını açıkladı. Işık, başkan adayları ile görüşerek güçlü bir yönetim oluşturulması için gayret göstereceklerini kaydetti.

Olağanüstü genel kurula kadar Yeni Çorumspor’un Başkanlığını üstlenecek olan Hamit Işık, AK Parti Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın ve AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı ile bu süreçte yapılan görüşmelerin neticesinin olağanüstü kongrede yeni yönetim oluşturulduktan sonra kamuoyuna açıklanacağını kaydetti. Işık, milletvekilleri, belediye, sivil toplum kuruluşları ve iş alemine Yeni Çorumspor’a destek çağrısı yaptı.

YENİ YÖNETİM VE DENETİM KURULU ÜYELERİ

Hamit Işık başkanlığındaki yeni yönetim Yönetim Kurulu Asil Üyeleri Mustafa Ercan, Tuncay Koçak, Hakan Seyrek, Salim Koldaş, Mustafa Özcan ve Hasan Serdar Yılmaz’’dan oluştu. Denetim Kurnulu Asil Üyeleri ise Dursun Eker, Emin Söğütçü ve Celal İrtürk oldu.

Yeni Çorumspor Yönetim Kurulu Yedek Üyeleri Okan Arık, Murat Yetgin, Elvan Eker, Onur Özçetin, Yaşar Ali Adıgüzel ve Serdar Abdullah Balak, Denetim Kurulu Yedek Üyeleri Yusuf Mehmet Çabuk, Yasin Ege Özcan ve Çağdaş Can’dan teşekkül etti.

Son Güncelleme: 09.08.2019 14:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
:) 2019-08-09 15:37:22

Ya Allah aşkına bırakın şu şovmeni.. adam sürekli artistlik yapıyo , habire belediyeden siyasilerden para istiyo , 2 yıldır başkanlık yapıyo bi tane proje üretti de ben mi göremedim .. Çorumspora proje üretip kendi gelirini kazanacak şeyler lazım.. Fatih Özcan habire istemem yan cebime koy modunda , gitsin boşverin ısrar etmeye gerek yok..

Avatar
Karşı Köyün Delisi 2019-08-09 16:29:41

Bu şehir Fatih Başkana yapılan bu vefasızlığı asla unutmayacaktır.

Avatar
Çorumspor 2019-08-09 15:09:53

Birilerinin zamanında 1. lige çıkaracam dediği takım amatöre kadar düştü, yine birileri kaç yıldır yeni takımı 2. lige çıkarmaya uğraştı ama boş, fatih başkan takımı 2. lige çıkardı ama kimse yardımcı olmadı olmuyorda, onların hepsini ALLAH'a havale ediyorum.

Avatar
Karşı Köyün Delisi 2019-08-09 18:18:01

Herşey siyasetle bitmiyor, zaten bu şehrin siyaseten bi umududa kalmadı artık. Belediye Başkanı betoncunun taktığı borçları kapatsında biz ona razıyız. Havaalanı, askeri birlik, diş hastanesi, hızlı tren vs. Seçim öncesi yolcu hanına çevirdi bakanlar Çorumu. Demem o ki bu şehirden ekmek yiyen büyük büyük işadamlarımız deplasman benden kampanyası başlatabilir, tso bu konuya öncülük edebilir. Olayın resmî boyutu olabiliyorsa işkur üzerinden tesislerde ve stadyumda çalışacak personel temini olabilir. Bir formada sen al takımına sahip çık kampanyası olabilir. Kombineler biraz uygun tutulup yöneticiler esnafları dolaşabilir. Bakın Trabzona nasıl elele verdiler. Fatihi tanımam bende herkes gibi takip ediyorum. Ancak unutulmasın adam bu şehrin takımını bir üst lige çıkardımı çıkardı, destek verirseniz süper ligede çıkarırım dedimi dedi. Ne heykelini dikecek adam zaten başardığı işle bu şehre imzasını atmış. Ha ahlatçımı, yetmez ama evet en azından 1.5 trilyon verdi ama önceden de dedim dağ fare doğurdu.

Avatar
SUKUT 2019-08-10 09:41:29

Yeni çorum spor yönetimi hayırlı olsun umarım bir daha kimse kendini çorum ve çorum spordan üstün görmez

Avatar
Karşı köyün delisine 2019-08-09 19:37:28

Bak ne güzel projeler yazmışsın.. büyük başkan bu saydığım projelerin Hangisini yaptı 2 yıldır.. tek yaptığı şey belediyeye diğer vekillere ağlamak oldu.. Ahlatçıyı onun başarısı sayma , Ahlatçı önceden de verdi biliyorsun.. bu projeleri yapıp uygulayabilecek vizyoner bir başkan lazım Çorum’a.. Fatih’in bu işe kalibresi yetmez ..

Avatar
Ahmet 2019-08-10 06:01:15

Fatih başkan gelmezse bu takım geri düşer söyleyim.Çünkü onun dışında Çorum da bu işi yapacak kim var.Çıkmıyo işte.Akıllı olun.Mantıklı düşünün.Yok işte herkes kaçıyo.Belediye başkani da üzerine düşeni yapsın artık.Şu stadı bile bitiremedi.

Avatar
Karşı köyün delisine 2019-08-09 16:48:04

Bu şehir neler neler unuttu rahat ol .. bahsettiğin “vefasızlık “ bile sayılmazken çok rahat unutur :) kaldı ki ne yapmalı da yapmamış , şehir girişine heykelini mi dikseydi , veya vekil falan mı seçelim el birliği ile , yada belediye Başkanı :) ne yapalım yani isteği nedir büyük başkanın :)))