153 ibadethanede temizlik

Çorum Belediyesi kentteki ibadethanelerin temizliğini yapmayı sürdürüyor.

13 Kasım 2019 Çarşamba 17:15
153 ibadethanede temizlik

Çorum Belediyesi kentteki ibadethanelerin temizliğini yapmayı sürdürüyor.
‘Temizliğiyle ünlenen şehrimizin bu imajını pekiştirmek için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz’ diyen  Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, "İbadethanelerimiz bizim için önemli. Dinimiz bize temiz olmayı emrediyor. Bu yüzden camilerimize önem veriyoruz ve oraların temizliği de bizden soruluyor. Şehrimizin genelinde bulunan 89 camii, 34 mescit, 29 Kur'an Kursu ve 1 Cemevi ile birlikte toplamda 153 ibadethanemizin mihrap, mimber, cam ve pencereler, kalorifer petekleri gibi temizlenmesi gereken ne varsa ekiplerimiz tertemiz yapıyor. Beytullah’ın şubesi olan camilerimizi pırıl pırıl yapmak için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz" dedi.


 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Metin 2019-11-13 20:58:34

Camileri belediye temizliyor bütün tadilatları muslukları dahil belediye onarıyor tuvalet temizliğini belediye görevlisi yapıyor ama her sürekli camilerde para toplanıyor. Afedersiniz ama bu diyanet müftülük ne halta yarıyor işi ne bu kurumun

Avatar
ab 2019-11-13 18:36:34

ibadethane?