3 derneğe 190 bin lira destek

AK Parti Çorum Milletvekili MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, Çorum’da 3 derneğe 190 bin lira destek sağlandığını açıkladı.

18 Kasım 2020 Çarşamba 13:00
3 derneğe 190 bin lira destek

AK Parti Çorum Milletvekili MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, Çorum’da 3 derneğe 190 bin lira destek sağlandığını açıkladı.
2020 yılı içerisinde başvuru yapan derneklerden kasım ayı içerinde üç derneğin projesinin kabul edildiğini belirten Ceylan, derneklerle protokollerin imzalanmasıyla birlikte 190 bin TL destek projelerinin uygulanmasına başlanacağını ifade etti.

Milletvekili Ceylan, projesi kabul edilen derneklerin Özel Eğitime Muhtaç Spastik Zihinsel Engelli Çocukları Koruma Derneği, Çorum Basketbol Akademi Gençlik ve Spor Kulübü Derneği ve Kader Kanserle Sağlıklı Yaşam Derneği olduğunu kaydetti.
Ceylan’ın verdiği bilgiye göre; proje kapsamında Özel Eğitime Muhtaç Spastik Zihinsel Engelli Çocukları Koruma Derneği, engelli çocuklar ve ailelerine ilgi çekmek, hipoterapi ve yapılacak diğer sosyal etkinliklerle engelli çocuklar ve yetişkinler ile ailelerinin yaşam kalitesini artırmayı amaçlıyor.

Çorum Basketbol Akademi Gençlik ve Spor Kulübü Derneği  engelli ve engelsiz bireylere aileleriyle birlikte basketbol eğitimi verecek. Proje kapsamında madde kullanımının önüne geçmek, basketbol sporunun gelişimine katkı sağlamak,  sporla birlikte bireylerin yaşam standartlarını arttırmak ve pandemi sürecinin sporcular üzerindeki olumsuz etkilerini en aza indirmek hedefleniyor.

Kader Kanserle Sağlıklı Yaşam Derneği proje kapsamında kanser hastalarının  bilinçlendirilmesi, kanser hastalığıyla birlikte ortaya çıkan psikolojik bunalımların ortadan kaldırılması ve kanserle ilgili farkındalık sağlanasını hedefliyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.