56 yaşında fakülte bitirdi

Çorum'un Osmancık ilçesinde yaşayan İskilipli Hüseyin Yavuz Kaba, 56 yaşında Zİraat Fakültesi'nden mezun oldu.

24 Haziran 2023 Cumartesi 09:24
56 yaşında fakülte bitirdi

Çorum'un Osmancık ilçesinde yaşayan İskilipli Hüseyin Yavuz Kaba, 2020 yılında kazandığı Aydın’da Ziraat Fakültesi eğitimini 2.5 yılda tamamlayarak diploma aldı, ardından kep fırlattı.

KEP GİYDİ KONTEJDE YÜRÜDÜ

Kep ve cübbe giyerek kortej yürüyüşüne katılan Kaba, en mutlu gününü eşi ve çocuklarıyla yaşadığını belirterek, okumanın yaşının olmadığını ifade etti.

ZİRAAT FAKÜLTESİNİ KAZANDI

Oğluyla birlikte üniversite sınavlarına hazırlanan ve 2020 yılında Ziraat Fakültesi Zootekni bölümünü kazana Hüseyin Yavuz Kaba, 4 yıllık eğitimini bölüm sekizincisi olarak 2.5 yılda tamamladı.

DUYGULARINI DİLE GETİRDİ

Oğlu ile aynı dönemde üniversite kazanan Kaba, şöyle konuştu: “18 yaşında memuriyete başladım. Zorunlu hizmetimi Şanlı Urfa’da tamamladıktan sonra memleketim Osmancık´a geri döndüm. 1994 yılında Meslek Yüksek Okulu Veterinerlik Sağlık Teknikeri bölümünden mezun oldum. Daha sonra evlendim. Bir kızım, bir oğlum oldu.

Çocuklarımın en iyi eğitimi almalari için uğraştım. Kızım hemşire, oğlum Gastronomi eğitimi aldı. Oğlum ile aynı dönemde üniversiteyi kazandım. Ben Ziraat Fakültesi Zootekni bölümüne 2020 yılında girdim. 2023 yılının Şubat ayında eğitimimi tamamladım.

OKUMANIN YAŞI YOK

Çocuklarımla bu mutlu anı kutlamak için Aydın´a kep atma törenine giderek sınıf arkadaşlarımla, dostlarımızla, güzel bir gün geçirdik.
Herkese tavsiye ederim, hayat devam ettiği müddetçe okumanın yaşı yok.


 

Son Güncelleme: 24.06.2023 13:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.