Aşgın ‘Muazzam olacak’ dedi, işte son durum

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Spor Temalı Millet Bahçesi’nin inşaat çalışmalarını inceledi.

19 Haziran 2023 Pazartesi 16:48
Aşgın ‘Muazzam olacak’ dedi, işte son durum

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Spor Temalı Millet Bahçesi’nin inşaat çalışmalarını inceledi.

Eski stadyum yerinde başlayan çalışmalarla ilgili bilgi alan Aşgın, “Çorum’un güzelliğine güzellik katacak Spor Temalı Millet Bahçemiz de çalışmalarımız sürüyor. Spor Temalı Millet Bahçesi’nin ihalesi Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından yapılmıştı. İhalenin ardından iş başı yapan yüklenici firma, çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.”dedi.

Aşgın, millet bahçesi inşaat alanında ve projede yer alan Millet Kıraathanesi inşaatında incelemelerde bulundu. Başkan Aşgın “Bilindiği gibi 56 dönümlük eski stadyum arsasını Belediyemize kazandırmıştık. Bu bölgede millet kıraathanesi, çocuk oyun alanları, spor alanları, tenis kortları, kaykay pisti, koşu ve bisiklet yolları inşa edeceğiz. Projenin ikinci etabında ise araç trafiğini göz önünde bulundurarak yapacağımız iki katlı yer altı otoparkıyla da bölgenin otopark sorununu çözeceğiz. Rekreasyon ve sosyal tesisleriyle hemşehrilerimizin hoşça vakit geçireceği muazzam bir eseri hizmete sunmuş olacağız."

Son Güncelleme: 19.06.2023 16:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Emekli 2023-06-20 06:58:18

Evet. Hergün Çorum'un farklı mahallelerinde silahlı kavga oluyor sizde çakallara yeni alan tahsis ettiniz güvenliğini sağlayamayacağınız işlere kalkışmayın. İnsanlar ekonomiyle mi mücadele etsin çakallarla mı?

Avatar
Mehmet ali 2023-06-20 11:04:11

Yunus emre parkinda nikah dairesinin cevresi it cakaldan gecilmiyo, polise diyoruz umrunda degil alistik artik diyo!!! Burayida boyle it cakal yuvasi yapicaksan guvenlik koymuycaksan hic yapma. Guvenlik herseydir. Motor egzos sesine izin veren sehrin ortasinda emniyet tarafindan aranan tüm araçlarin organizasyon yapmasina izin veren zihniyete de yaziklar olsun ayrica.

Avatar
Ali Bey 2023-06-20 11:49:46

Acilen Tiyatro binası yapılmalı. kafeli, kütüphaneli, otoparklı.. ama mevcut yönetimin sanata bakış açısı maalesef bizi üzüyor.. yapmazlar ama ben yine paylaşmak istedim. Spor temalı millet bahçesinin karşısında bu tiyatro binası üzüntü verir..

Avatar
murat 2023-06-21 16:39:05

buralar çakal yuvası olur. güvenli gezemezsin. mesela her mahallenin çakalı nikah salonunun orada geziyor. Şimdi burayı da istila edecekler....

Avatar
Kenannn 2023-06-19 19:49:56

Bu bölgede kültür merkezi yok. Kütüphane eksitliği de mevcut. Bu eksiklikler değerlendirilere& giderilmelidid.

Avatar
aysel kurnaz 2023-06-20 20:29:28

kadın kültürlere bir sergi yeri yok onuda ele alırsanız düzgün yapılmış çorum için nere var

Avatar
Çorum 19 2023-06-23 09:46:32

Döviz uçmuş isszlikhad safhada gençlerin gözü yurtdisinda vs vs en iyi işleyen müdürlük park bahçeler trajikomik