Bahabey’de yeni eko-turizm alanı devrede

Çorum Belediyesi tarafından Bahabey Çamlığı’nda yürütülen çalışmalar tamamlandı.

10 Ağustos 2023 Perşembe 16:19
Bahabey’de yeni eko-turizm alanı devrede

Çorum Belediyesi tarafından Bahabey Çamlığı’nda yürütülen çalışmalar tamamlandı.

Çorum Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, hayata geçirdikleri projeyle eko-turizm alanına dönüştürülen Bahabey Çamlığı’nın bugün itibariyle kullanılmaya başlandığını açıkladı. Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, “Hemşerilerimizin hoş vakit geçirebilecekleri nezih bir dinlenme mekanı daha da kazandırdık. 117 bin metrekarelik alanı kapsayan ve şehrimizin nefes alan bölgelerinden birisi olan Bahabey Çamlığı’nda yürüttüğümüz eko-turizm altyapısının geliştirilmesi projesi ile içerisinde piknik alanları, çocuk oyun alanları ve fitness alanlarının olduğu, trekking, kamping, dağ bisikleti ve oryantemin gibi sportif faaliyetlerin yapılabileceği projemizi tamamladık. Söz verdiğimiz gibi bugünden itibaren hemşerilerimizin kullanımına açmış bulunuyoruz. Şehrimize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

ATIL ALAN HİZMETE AÇILDI

Bahabey Çamlığı’nın şehitliğin üst kısmında yer alan, atıl durumdaki alanı canlandırdıklarını belirten Başkan Aşgın, “Burası daha önce halka kapalı, kullanılmayan bir alandı. DOKAP destekli projemiz çerçevesinde, eko-turizm alanına dönüştürdüğümüz bu bölgede barbeküler ve piknik masaları yerleştirildi. Bay-bayan tuvaletler ve mescitlerimiz tamamlandı. Bugünden itibaren hemşerilerimiz burada piknik yapmaya başlayabilirdiler" diye konuştu.

Son Güncelleme: 10.08.2023 15:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
fotoğrafçı 2023-08-11 08:28:59

kanka proje üzerinde çok önemli bir noktayı gösteriyormuşum gibi çek pozu yerel haberciliğin temel taşı olsa gerek.