Bakan Soylu 'bugün başlayacak' deyip uyardı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, günlerce sürmesi beklenen kar yağışı öncesi Twitter hesabından uyarıda bulundu.

21 Ocak 2022 Cuma 14:09
Bakan Soylu 'bugün başlayacak' deyip uyardı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, birçok ilimizde bugünden itibaren başlaması beklenen ve günlerce sürmesi beklenen kar yağışı öncesi Twitter hesabından uyarıda bulundu.

Meteorolojinin günler öncesinden duyurduğu ve bugünden itibaren birçok ilimizde etkisini göstermesi beklenen kar yağışı öncesi tekrar 81 il valiliğine uyarı yazısı gönderildi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, sosyal medya hesabı Twitter üzerinden yaptığı son dakika açıklamamasında vatandaşların çok dikkatli olması konusunda uyarıda bulundu.

Bugün başlayacak olan yoğun kar yağışı ile ilgili tüm valiliklerimiz tekrar uyarıldı.

Tüm araçların, özellikle ağır vasıtalar başta olmak üzere kış lastiklerine dikkat edilmesi, kayan araçların yolları kapatmaması için derhal çekicilerle çekilmesi gibi birçok tedbir tekrar hatırlatılmıştır.

Vatandaşlarımızdan ricamız; uyarılar, alınan tedbirler ve duyurular çerçevesinde dikkatli olmalarıdır. Kazasız belasız inşallah.

Haber7

Son Güncelleme: 21.01.2022 20:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ahmet 2022-01-21 16:36:32

Bugün Çorum-Ankara arasında en az 10 kazaya denk geldim. Özellikle Elmadağ'da tuzlama çalışması bile yoktu. Karayollarından bir arkadaşımı aradım niye çalışma yok diye. Dediği aynen şu: yollarla ilgili bu tür bakımlar müteahhitlerde, onlar da ödeme alamıyor ve dolayısıyla çalışmıyor. Aynı yolda 1 tane Mercedes s500 makam aracına denk geldim. Konvoyunda 4 tane daha koruma aracı vardı. Yönetenler bizahmet azıcık da kendilerinden tasarruf edip zorunlu ihtiyaçları işler hale getirsin. 1 kişinin seyahati için 5 tane km'de 2-3 lira yakan araç gidiyor. Sanki dünyayı kurtarıyorlar!

Misafir Avatar
Ahmet 2022-01-21 18:26:41 @Ahmet

Sallamak derken? Bizzat çalışan bilmiyor, sen biliyorsun öyle mi? Yalnızca otobanlarda değil karayollarının çeşitli birimlerindeki hizmetler ihaleye çıkarılıyor ve özel şirket hizmeti gerçekleştiriyor. Daha da inanmıyorsan git birinin çayını iç karayollarında da anlatsınlar. Ben de diyorum bu oylar neden hala yüzde 30'un altına düşmüyor diye. Allah bu ülkenin yardımcısı olsun yoksa bilgisi olmadan yargı oluşturanlar yüzünden ülke daha da kötüye gidecek.

Beğenmedim! (1)
Misafir Avatar
MMM 2022-01-21 17:41:02 @Ahmet

Ne mütahhiti kardeşim. Karayollarının kendi asli görevi yolu tuzlamak. Otoban değilki ankara çorum arası. İyi sallıyorsunuz.

Beğenmedim! (3)