Bakan Soylu ve Gül de cenazeye katıldı

AK Parti Milletvekili Ceylan'ın babasının cenazesine İçişleri Bakanı Soylu ve eski Adalet Bakanı Abdulhamit Gül de katıldı

02 Şubat 2022 Çarşamba 14:43

AK Parti MKYK Üyesi ve Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan’ın babası İsmet Ceylan dualarla son yolculuğuna uğurlandı.

Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi gören AK Parti MKYK Üyesi ve Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan’ın babası İsmet Ceylan, dün akşam saatlerinde hayatını kaybetti.

Merhumun cenazesi sabah saatlerinde hastaneden alınarak merkeze bağlı Yeşilyayla köyüne götürüldü. Cenaze törenine İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Çorum Valisi Mustafa Çiftçi, Abdulhamit Gül, AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Erkan Kandemir ve Çiğdem Karaaslan, Teşkilat Başkan Yardımcısı Muhammed Avcı, AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan, Çorum Milletvekilleri Oğuzhan Kaya ve Erol Kavuncu, Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, daire müdürleri, belediye başkanları,parti ve sivil toplum kurumluşlarının temsilcileri ve yakınları katıldı.

Ceylan’ın cenazesi öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından köy mezarlığında toprağa verildi.

Son Güncelleme: 03.02.2022 11:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
AZEM 2022-02-03 08:25:49

ALLAH RAHMET EYLESİN MEKANI CENNET OLSUN.