Bakan Yardımcısı'nın sıla ziyareti

28 Ağustos 2018 Salı 20:06
Bakan Yardımcısı'nın sıla ziyareti

Milli Savunma Bakan Yardımcısı hemşehrimiz Muhsin Dere, Sungurlu Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Behiç Akkaş’ı ziyaret etti.

Kurban Bayramı’nı geçirmek için memleketi Sungurlu'ya gelen Dere, TSO Yönetim Kurulu Başkanı Behiç Akkaş’ı makamında ziyaret ederek bayramını kutladı. TSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Muammer Çuhacı’nın da katıldığı ziyaret samimi bir ortamda gerçekleşti.

Sungurlu’nun başarılı işadamı Behiç Akkaş’ın TSO Başkanı seçilmesinin ilçe için önemli bir kazanım olduğunu belirten Dere, Akkaş’a çalışmalarında başarılar diledi.

Behiç Akkaş ta, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Milli Savunma Bakan Yardımcılığına atanan hemşehrimizi tebrik ederek, hemşehrimizin bu denli önemli bir göreve getirilmesinin kendilerini gururlandırdığını kaydetti.

SUNGURLU

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İskilipden 2018-08-29 06:22:59

Çorum veya ilçelerini AMASYA BENZERİ ACEMİ BİRLİKLERİ yapımı temennisi ile hayırlı görevler dileriz.