Baraj yolunda yeni rekreasyon alanı

Çorum Belediyesi Çomar Barajı yolu üzerinde bulunan Belediye Sosyal Tesisleri'nde yeni rekreasyon alanları oluşturuyor.

06 Mart 2020 Cuma 23:23
Baraj yolunda yeni rekreasyon alanı

Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, Çomar Barajı yolu üzerinde bulunan Belediye Sosyal Tesisleri'nde incelemelerde bulundu.

Bölgede yeni düzenleme yaptıklarını belirten Aşgın, “Harika manzarası ve doğasıyla baraj yolunda yer alan sosyal tesislerimizle ilgili çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Tamamlandığında Çorum'umuz, hususen engelli kardeşlerimizin hoş vakit geçirecekleri mekanlardan oluşan muhteşem bir rekreasyon ve sosyal donatı alanına kavuşacak.”dedi.

Son Güncelleme: 07.03.2020 12:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kenann 2020-03-07 14:10:55

Başkanım; Çorum barajı etrafı tam bir rezalet ailecek gidemiyoruz, hele akşamları sarhoşların uğrak yeri, güzel bir mesire alanı yapın güvenliği, aydınlatması olsun. Belediye tesisleri de halka açık olsun.

Avatar
Corumlu 2020-03-07 17:14:01

Oralari atil vaziyete birakankar utansin ailemizi alipta mesire alanlarina gidemez olduk.

Avatar
Çorumluu 2020-03-07 20:23:51

Simdi aklima geldi baraj yoluna giderken binevlerin icinden gecip.te iciniz rahat ettimi .elektirik direkleri yer altina calismasi yok.sular berbat.parklar perisan.camii yolu asfaltsiz.okul yolu daracik kaldirim.okulun hemen yani harabe otlar basmis .daha daha neler var yazacak.sayin baskanim elinizi vijdaniniza koyun kendi oturdugunuz mahalleyle burasi esitmi.bir saglik ocagi bile yok.saglik ocagi uctutlar mahallesinin nerede binevler nerede.hizmet yok yok binevlerde.BURALARA YAZMAKTAN PARMAKLARİMİZDA TÜY BİTTİ AMA BİR CEVAP TA YOK.BİR HİZMETTE YOK.GECE BİNEVLERDE COCUGUNUZUN ELİ DEN TUTUP GEZDİREMİYORSUNUZ.NERDEN KOPEK CİKACAKTA İSİRACAK KORKUSUYLA.

Avatar
Mehmet 2020-03-07 18:44:34

Başkan biliyo da para olsa belediye binasını bitirir