Başkan’ın selamıyla ulaştırıyorlar

Çorum'un Sungurlu ilçesinde yardım kolileri ihtiyaç sahiplerine Belediye Başkanı Abdülkadir Şahiner'in selamları ile ulaştırılmaya devam ediyor.

16 Mayıs 2020 Cumartesi 14:28
Başkan’ın selamıyla ulaştırıyorlar

Çorum'un Sungurlu İlçe Belediyesi yardım kolileri ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmaya devam ediyor.


Belediye Başkan yardımcısı Bahri Sezen ve ekipler ihtiyaç sahiplerine yardım kolilerimizi ulaştırarak, Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner'in selamlarını iletiyor.

Kapılarının çalışmasından, dertlerinin dinlenmesinden ve yapılan yardımların memnuniyetini ifade eden aileler de, Başkan Şahiner'e teşekkürlerini iletti.


İHA

Son Güncelleme: 16.05.2020 14:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Selami 2020-05-16 23:29:57

Sn Demirer son günlerde bu sungurlu belediyesi aşkı hayırdır meselenin günü reklam pardon haber çok ayıp pardon belli oluyor sen duayen bir gazetecisin

Avatar
Selami Beye Yanıt 2020-05-17 02:00:44

Selami bey bende sungurlu başkanının haberlerini sık görüyorum yalnız bunun için bir kişiye fatura çıkarmamak lazım çünkü biraz dikkat ederseniz haberlerin altında haber ajanslarından alındığı yazıyor kaynak olarak. Sayın Abdulkadir Şahiner'in birçok basın yayın organını kullanarak popülaritesini artırma çabasında olduğunu düşünüyorum.

Avatar
Talat 2020-05-17 01:40:45

Bütün bu şartlara rağmen adam fedakarane çalışıyor

Avatar
Oguzlar 2020-05-17 05:03:56

Ben reklam olsun yada olmasın muhtac ve zorda kalanlara maddi manevi. Elinden geleni yapandan Allah razı olsun. Durumu iyi olanlar. Reklam amacı birnirleriyle yarişsınlarda. İhtiyac sahiblerinin dertleri birazda olsa giderilmiş olur yardım yapanları eleştirmiyelim reklamda olsa sizde yapın. Saygılarımla