Bayat ve Oğuzlar ekipleri enkazdan kadını kurtardı

Kahramanmaraş'ın Afşin ilçesinde depremde yıkılan binanın enkazında kalan bir kadın, Bayat ve Oğuzlar itfaiye ekiplerinin çalışmasıyla kurtarıldı.

09 Şubat 2023 Perşembe 12:47
Bayat ve Oğuzlar ekipleri enkazdan kadını kurtardı

Kahramanmaraş'ın Afşin ilçesinde depremde yıkılan binanın enkazında kalan bir kadın, AFAD ve itfaiye ekiplerinin çalışmasıyla kurtarıldı.

Merkez üsleri Kahramanmaraş'ın Elbistan ile Pazarcık ilçeleri olan ve 10 ili etkileyen depremlerin büyük hasara yol açtığı Afşin’de arama kurtarma çalışmaları aralıksız olarak devam ediyor. Arama kurtarma çalışmalarının 4'cü gününde sevindirici bir gelişme yaşandı.

Bir enkazdan ses duyulması üzerine zamana karşı mücadele veren Bayat ve Oğuzlar Belediyesi itfaiye ekipleri, AFAD ile birlikte enkaz altından Sultan Demir isimli kadını kurtardı.


İHA

Son Güncelleme: 09.02.2023 15:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.