Belediye buraya bir el atsa

Çorum’da kar yağışı sonrası buzlanmanın yaşandığı bazı noktalar araç ve yaya trafiği açısından tehlike arz ediyor.

24 Aralık 2021 Cuma 12:07
Belediye buraya bir el atsa

Çorum’da kar yağışı sonrası buzlanmanın yaşandığı bazı noktalar araç ve yaya trafiği açısından tehlike arz ediyor.

Konuya ilişkin talep ve eleştirilerini dile getiren Bahçelievler Mahallesi Dumlupınar 22. Sokak sakinleri,  mevsim normallerinin üzerinde seyreden aşırı soğuk havanın da etkisiyle kar yağışı sonrası sokakta buzlanma meydana geldiğini, son iki gündür tedbire yönelik bir çalışma yapılmadığını ifade etti.

Dumlupınar 22. Sokak’ın konumu itibariyle güneş görmeyen kuzey cephe olduğunu dile getiren vatandaşlar, kar ve soğuk havanın sokakta ciddi buzlanmaya neden olduğunu, Çorum Belediyesi ekiplerinin bölgede tuzlama yapması için Bahçelievler Mahallesi Muhtarlığına konunun iletildiğini ifade ettiler.

Son Güncelleme: 25.12.2021 13:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Corum 19'a 2021-12-24 20:52:52

Birader aklinsira laf sokmaya calismissin ama bogma raki senin kullandigin pudra tozundan iyidir. Cekiyosunuz pudra tozlarini burda laf sokuyosunuz aklinsira. Desene belediye ayirincilik yapiyor diye. Ama nerde makarnayi yiye yiye beyin karbonhidrat ile dolmus.

Avatar
Hacı 2021-12-25 20:55:28

Sadece oralar değil, merkez de dahi tuz atılmamış yerler var,buz pisti gibi,kendimiz tuz alipta tuzladik,iki çadır yapmayla vatandaşa hizmet olmuyor sayın başbakan

Avatar
Çorum 19 2021-12-24 19:43:38

Oranın rakımı kaç normalde adam çıkamıyor oralara boğma rakiyi çekmeden adam çıkamaz oralara