Botanik bahçesi çiftlerin gözdesi

Osmancık’ta gelin ve damatların düğün aşamasında ilk önce Bilkent Sitesi bahçesinin yolunu tuttuğu belirtildi.

19 Ekim 2013 Cumartesi 20:04
 Botanik bahçesi çiftlerin gözdesi


Osmancık’ta gelin ve damatların düğün aşamasında ilk önce Bilkent Sitesi bahçesinin yolunu tuttuğu belirtildi.

Yılın her mevsiminde ayrı bir güzellik sunan ve adeta yeşilin binbir tonunun dans ettiği Bilkent Sitesi bahçesini düğün sezonlarında mesken tutan fotoğrafçıların en güzel gelin ve damat fotoğraflarını Bilkent Sitesi bahçesinde elde ettikleri kaydedildi.

“Bilkent Sitesi bahçesinin kışı başka, baharı başka, yazı ve sonbaharı bambaşka.” diyen Osmancıklı fotoğrafçılar, “Havuz çevresindeki yaya köprüsü, at arabası kalıntıları ve küpleriyle otantik bir görünüm sunan bu bahçe adeta mini bir botanik bahçesini andırıyor.” dediler.

Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan Bilkent Sitesi yöneticisi ve Güneydoğu gazisi Ali İbiş, “Bilkent Sitesi’nde seksen  konut var ve üç bloktan oluşuyor. Sitenin kuruluşunda tüm site sakinleri oy birliği ile ‘önce çevre’ dediler. Yalova’dan özel sipariş toplam yetmiş altı çeşit ağaç getirildi. Bu ağaçların her biri ayrı mevsimlerde farklı görsellikler sunuyor. Yönetime geldiğimiz andan itibaren de bahçeye çok emek verdik. Site sakinleri de bizlere destek verdiler. Bilkent Sitesi’ni Osmancık için önemli bir yaşam alanı haline getirdik. Mülk sahipleri kiracılarını özenle seçiyor. Toplu yaşama kültüründen yoksun olanlar bu sitede fazla barınamıyorlar. Biz Bilkent Sitesi olarak önce çevre diyoruz. Sitemiz 10 yıllık bir toplu konut olmasına rağmen ilk günkü gibi temiz bir çevreye sahip. Henüz Osmancık’ta çevreye önem veren böyle bir site daha inşa edilmedi. Kişi başına düşen yeşil alan olarakta sitemiz Osmancık’ta önde geliyor. Bilkent Sitesi’nden sonra yapılan pek çok toplu konutta halen insanlar inşaat artıklarının içerisinde yaşıyorlar. Hal böyle olunca da Bilkent Sitesi cazibe  merkezi oluyor. Fotoğrafçıların önemli bir mekanı olan, gelin ve damatların ise sitemiz bahçesinin görüntüleri ile mutluluğa ermesi bizleri de mutlu ediyor.” dedi.








Son Güncelleme: 19.10.2013 20:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.