Bu kampanya herkese örnek olsun

Dr. Sadık Ahmet Ortaokulu öğrencileri, hayırseverler ve öğretmenler bir araya geldi, şehre örnek olacak bir kampanyaya imza attı.

28 Aralık 2018 Cuma 18:24
Bu kampanya herkese örnek olsun

Dr. Sadık Ahmet Ortaokulu öğrencileri zorlu geçen hava şartlarını düşünerek minik dostlarını unutmadı.

Aralarında para toplayarak kedi ve köpekler için kuru mama aldılar. Okul çevresinde bulunan ağaç diplerine bu mamaları koyarak hayvanların soğuk hava şartlarında beslenme güçlüğü çekmelerini önlediler. Bu kampanya okulda ve mahalle çevresinde giderek genişledi. Kampanyaya okulun Matematik Öğretmeni Leyla İnci, Müzik Öğretmeni Demet Uysal, İngilizce Öğretmeni Özcan Çakmak, Fen Bilimleri Öğretmeni Mehmet Ali Ortakcı ve Okul Müdürü Muharrem Olukçu destek verdi.

Kuşları da unutmayan öğrenciler evlerinde hazırladıkları yiyecek dolu kuş yuvalarını ağaçlara astılar. Kampanyaya katılan her öğrenciye evlerinin yakınında bir mama kabı hazırlaması ve takip  etmesi  istendi. Hayırsever vatandaşlardan Çağrı Uysal, 100 kilo mamayı öğrencilerin kullanmaları için getirerek, kampanyaya destek verdiğini bildirdi. Okul Müdürü Muharrem Olukçu, desteklerinden dolayı Çağrı Uysal’a teşekkür etti. Olukçu, “Her ne kadar ellerimiz üşüse de gönüllerimiz ısındı, içimiz huzurla doldu ve kendimi hiç bu kadar mutlu hissetmemiştim.” diyerek bütün vatandaşlardan sokak hayvanlarına yardımcı olmalarını istedi.

Son Güncelleme: 28.12.2018 18:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.