Çocuklar gülsün

Belediye Başkanı eşi Feyza Agşın, Erol Olçok Eğitim Araştırma Hastanesi’nde tedavi gören çocuklara moral ziyareti yaptı.

22 Kasım 2019 Cuma 15:53
Çocuklar gülsün

Çorum Belediyesi İkbal Kadın Kültür Merkezi, 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları günü dolayısıyla Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim Araştırma Hastanesi’nde tedavi gören çocuklara moral ziyareti yaptı.

Çorum Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın'ın eşi Feyza Aşgın, düzenlenen  programda hastanede tedavi gören çocuklara kadın kültür ve sanat merkezi kursiyerleri tarafından örülen örgü bebekler hediye etti.

Bir çocuğun gülümsemesiyle tüm dünyanın değişeceğini belirten Feyza Aşgın,''Mazlum coğrafyada, savaşın içinde bulunan çocuklarında, Amerika'daki, Avrupa'daki çocuklar gibi gülmeye hakkı var. Çocukların mutlu olmadığı bir dünyada huzur barış ve sükunet asla olmayacak. Bir gün değil her gün çocuklarımızın yüzlerini güldürmek için çaba göstermeliyiz'' dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.