Çöl sıcakları başlıyor! Dışarı çıkanlar dikkat

Şiddetli yağışlar yerini aşırı sıcaklara bırakırken, önümüzdeki günlerde sıcaklıklar mevsim normallerinin üstünde seyredecek.

12 Temmuz 2023 Çarşamba 08:44
Çöl sıcakları başlıyor! Dışarı çıkanlar dikkat

Şiddetli yağışlar yerini aşırı sıcaklara bıraktı. Tahminlere göre önümüzdeki günlerde sıcaklıklar mevsim normallerinin üstünde seyredecek. Nemin de etkisiyle sıcaklık özellikle kıyı kesimlerde daha da fazla hissedilecek.

Türkiye'nin birçok kesimi günlerdir kuvvetli yağışların etkisi altında. Özellikle Batı Karadeniz’de sele sebep olan şiddetli yağışlar yerini aşırı sıcaklara bırakıyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre hava sıcaklıkları 4 ila 6 derece artarak yer yer mevsim normallerinin üzerinde seyredecek. Yetkililer aşırı sıcaklara karşı uyarıda bulunuyor. Özellikle kronik hastalığı olanların çok daha fazla dikkat etmesi gerekiyor.

HAVA SICAKLIĞI

Ülkemiz genelinde 2 ila 4 derece artacağı tahmin ediliyor. Rüzgar genellikle kuzey yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

Haber7

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.