Çorum Barajı pikniğe hazır

Çorum Belediyesi, Çomar Barajı mesire alanında yürüttüğü çalışmalarda sona geldi.

19 Haziran 2023 Pazartesi 15:58
Çorum Barajı pikniğe hazır

Çorum Belediyesi, Çomar Barajı mesire alanında yürüttüğü çalışmalarda sona geldi. Son dokunuşların yapıldığı mesire alanı şimdiden yoğun ilgi görüyor.

ŞİMDİDEN İLGİ GÖRÜYOR

Çomar Barajı mesire alanının doğal güzelliğini korumak üzere çalışma başlatan Çorum Belediyesi, bölgeyi vatandaşların aileleriyle birlikte keyifli vakit geçireceği bir alana çevirdi. Baraj çevresinde incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Çomar Barajı mesire alanının, ağaçlandırması, kamelyaları, çere düzenlemesi ve aktivite alanlarıyla Çorum’a yakışır hale getirdiklerini bildirdi.

TERCİH EDİLEN PİKNİK ALANI

Çomar Barajı mesire alanının hafta sonları piknik yapmak için tercih edilen mekânlardan biri olduğuna dikkat çeken Başkan Aşgın, “Çevre düzenlemesi, oturma gurupları, kamelyalar ve barbekü yerleriyle burayı vatandaşlarımızın piknik yapıp dinlenmek için rahatlıkla kullanabilecekleri bir mesire alanı haline getirdik.” Dedi.

BARAJ ÇEVRESİ DÜZENLENDİ

Baraj etrafında yaptıkları düzenlemenin yalnızca mesire alanıyla sınırlı olmadığını da dile getiren Başkan Aşgın, “Vatandaşlarımızın fidanlık olarak bildiği kısmı lavanta bahçesine çevirdik. Hemşehrilerimiz lavanta kokularının içerisinde de güzelce vakit geçirecekler. Hemşehirilerimiz suyun ve yeşilin güzelliğini buradan görecekler.” dedi.

Son Güncelleme: 19.06.2023 15:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Güzel tamamda 2023-06-20 10:47:29

Gidip gördüm güzel bir çalışma olmuş. Ancak birazda çimlendirme yaparlarsa peysaj çalışmalarının içine; toprağın içinde çoluk çocuk çamura girmemiş oluruz.

Avatar
GÖREN GÖZ 2023-06-21 09:39:12

GİRİŞ ÜCRETLİ OLSUN 5 TL DAHİ ALSAN Bİ NİZAM İNTİZAM OLUR......YOKSA İBSİZ SAPSIZ YATAĞI.....

Avatar
Çorumlu 2023-06-19 21:57:20

Eski bir CHP seçmeni olarak gelecek seçimde aşkın başkan aday olursa oyum kendisine..

Avatar
bir bilen 2023-06-20 11:14:00

o zaman gidek de şöyle eyi bi mangal yakak