Çorum'da kartpostallık görüntüler

Çorum'da Düvenci Ovası'ndaki ayçiçeği tarlaları büründükleri kartpostallık görüntülerle kendine hayran bırakıyor.

21 Ağustos 2023 Pazartesi 10:23
Çorum'da kartpostallık görüntüler

Çorum'da Düvenci Ovası'ndaki ayçiçeği tarlaları büründükleri kartpostallık görüntülerle kendine hayran bırakıyor. Fotoğraf çektirmek isteyen vatandaşların uğrak noktası haline gelen tarlalar havadan görüntülendi.

Çorum'da adını Düvenci beldesinden alan ve kentin en büyük ovaları arasında yer alan Düvenci Ovası’nda yetişen ayçiçeği tarlaları görenleri hayran bırakıyor. Bölgede yaşayan vatandaşların alışık oldukları manzarayı ilk kez görenler ise tarlaları ziyaret ederek hatıra fotoğrafı çektiriyor. Ayçiçeğinin güneşe dönük hali, seyrine mest eden bir manzara oluşturuyor. Gelin ve damatların doğal stüdyo olarak tercih ettiği ayçiçeği tarlaları, havadan görüntülendi. Kartpostallık görüntülerin ortaya çıktığı ayçiçeği tarlaları görenleri mest etti.

Ailesiyle birlikte ayçiçeği tarlasına fotoğraf çektirmek için gelen Tamer Yiğit, “Her yıl ayçiçeği tarlalarında fotoğraf çektirmemize rağmen dayanamayıp yine fotoğraf çektiriyoruz” dedi.

İHA

Son Güncelleme: 21.08.2023 15:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hayret 2023-08-21 15:23:22

Hayret Asgin Basgan poz vermemis, aycicekleri ile