Çorum gölgede bırakılmış bir il

Saadet Partisi Genel Merkezi’nin ‘Milletin Vekilleri Milletin Yanında’ programı kapsamında Bursa Milletvekili Mehmet Atmaca Çorum’a geldi.

14 Eylül 2023 Perşembe 17:43
Çorum gölgede bırakılmış bir il

Saadet Partisi Genel Merkezi’nin ‘Milletin Vekilleri Milletin Yanında’ programı kapsamında Bursa Milletvekili Mehmet Atmaca Çorum’da genel ve yerel gündemi değerlendirdi.

16 SEÇİM BÖLGESİNDE ADAYIMIZLA ÇIKACAĞIZ

Millet Bahçesi İskele Park Kafe’de düzenlenen kahvaltılı toplantının açış konuşmasını yapan Saadet Partisi İl Başkanı Faruk Cıdık, yerel seçimlerde kazanmak için mücadele edeceklerini belirterek, “Yaklaşan yerel seçim var. Biz çalışmalarımızı yürütüyoruz. Çorum’da 14 ilçe, 2 belde olmak üzere 16 belediye var. Adaylarımızı çıkaracağız ve kazanmak için mücadele edeceğiz. Onun içinde gerekli çalışmalar ve görüşmeler yapılıyor. Teşkilatımız tarafından bir komisyon oluşturduk. Bu komisyon tarafından ilçelerde çalışmalarını yürütüyor.” dedi.

HAVAALANI VE HIZLI TREN

Saadet Partisi Bursa Milletvekili Mehmet Atmaca ile, Çorum'un gölgede bırakılmış bir olduğunu belirterek, kentte havaalanı ve hızlı trenin olmamasını tuhaf bulduğunu söyledi.

Atmaca açıklamasında şöyle dedi:

“Çorum bizim Anadolu’nun merkezi pozisyonunda ama gölgede kalmış bir il. Dolayısıyla iktidar tarafından hak ettiği değeri görememekte. Tükettiğinden çok üretin bir il. İhracatı artan bir il ama ulaşım konusunda hızlı tren ve havaalanın olmamasını anlamak mümkün değil. Üretimin en büyük handikaplarından biri ulaşımdır. Çünkü sanayi ürünlerinin karayolu ile taşınması büyük bir maliyettir ve sanayiciye yüktür. Mutlaka tren yolunun derhal böyle bir şehre gelmesi şarttır. Bugüne kadar neden ihmal edildiğini anlamak mümkün değil. Geç alınmış bir olay. Havaalanı konusunda Merzifon’a yapılan havalimanının nüfus yoğunluğu dikkate alınarak yapılmadığı anlaşılıyor. Belki isminin değişmesi ve uçak sefer sayılarının artırılmasıyla havaalanı ihtiyacına kısmen cevap verilebilir.” ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 15.09.2023 14:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Sorumlu 2023-09-14 22:51:53

Milli görüşün tek ve değişmez adresi Yola devam destekliyoruz

Avatar
Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar 2023-09-14 19:02:16

Havalimanı Çorum'a şart şart şart. Amasya MERZİFON HAVAALANI, ASKERİ HAVAALANI, ayrıca 5.Ana jet üssü, Çorum'a sivil HAVALİMANI yapılmalıdır. Çorum'u zorla ve bilerek kullandırmak istedikleri, MERZİFON ASKERİ HAVALİMANI günü kurtarmaktan başka bir şey değildir. Çorum'a HAVALİMANI yapmamak için bizi hem Amasya MERZİFON ASKERİ HAVAALANI, hem de Yozgat Havalimanına zorlayacaklar. Çorum'a Havalimanını bu HÜKÜMET DÖNEMİNDE yapmayacaklar. Recep Tayyip Erdoğan'nın çok sevdiği yol arkadaşları bizlerin elinde ki bütün YATIRIMLARI aldılar kendi şehirlerine yaptırdılar. Havalimanı, DEMİRYOLU, POLİS MESLEK OKULU, ASKERİ ACEMİ BİRLİĞİ, ŞEHİR HASTANESİ VB. Çorum'dan aldılar kendi şehirlerine götürdüler. Çorum bu hükümet döneminde yatırım beklemesin. Recep Tayyip Erdoğan'ın çok sevdiği yol arkadaşları Çorum'a yağmurlu hava da su vermezler. Boşu boşuna beklemeyin. Senelerdir söylüyorum, yine söyleyeceğim. SENELERDİR Çorum ve Çorumluları uyutuyorlar. Senelerdir Çorum da uyumaya devam ediyor. ANLAYANA.....

Avatar
Çorumlu 2023-09-14 17:49:50

Çok başarılı bir parti bee yerde seçime griyor. Beldelerde kağıt üzerinde başka me.lemetten bir aday göster tamam. Biz her yerde seçime girdik. Helal size

Avatar
Rasim 2023-09-14 22:55:30

Polis okulu yapildi. Hirsizliktan girmeden yikilir dendi ve oturulamaz rappor verildi. O zamanki siyasilere sebebini sirunuz