ÇorumGaz Osmancık’ta

Osmancık'ta doğalgaz hattının döşenmesi için çalışma başlatıldı. Çorumgaz A.Ş. Genel Müdürü Kasım Kahraman, Belediye Başkanı Bekir Yazıcı ile ilçe merkezinde incelemelerde bulundu.

27 Eylül 2013 Cuma 09:39
 ÇorumGaz Osmancık’ta


Osmancık'ta doğalgaz hattının döşenmesi için çalışma başlatıldı. Çorumgaz A.Ş. Genel Müdürü Kasım Kahraman, Belediye Başkanı Bekir Yazıcı ile ilçe merkezinde incelemelerde bulundu.

Osmancık Belediyesi’nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Osmancık'a doğalgazın getirilmesi konusunda başlatılan abonelikleri taşıma ve yeni abone olma kampanyası devam ederken ilçe merkezi hat döşenmesi için girişimler sonuç buldu. Çorumgaz A.Ş. Genel Müdürü Kasım Kahraman, ilçe merkezinde incelemelerde bulundu. Kahraman, Belediye Başkanı Bekir Yazıcı ile birlikte çalışma yapılacak alanları gezdi.

Gerçekleştirilen görüşme ve çalışmalar hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Bekir Yazıcı, "İlçemize doğalgazın getirilmesi konusundaki abonelik kampanyamız devam ediyor. Şu anda ilçe merkezimizde alt yapı projemizin ikinci etabı olan su hatlarının döşenmesi iş devam etmektedir. Bizim amacımız, asfalt öncesinde doğalgaz hatlarının döşenmesi idi. Bu konuda daha önceden Çorumgaz A.Ş.'ye gerekli girişimlerde ve başvurularda bulunduk. Şu anda da onun sonucunu alıyoruz. Çorumgaz A.Ş., asfalttan önce su hatlarının döşendiği alanlarda doğalgaz şebekesinin döşenmesi için çalışma yapacak. İlerleyen günlerde bu konu ile ilgili net açıklamalar yapacağız.” dedi.

Çorumgaz A.Ş. Genel Müdürü Kahraman ise, Osmancık'a doğalgazın gelmesi konusunda bir tereddüt olmadığı için bu yönde bir çalışmaya başladıklarını bildirdi.





Son Güncelleme: 27.09.2013 09:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.