Çorumlu yağmurda böyle!

Çorum'da Azapahmet Sokak’tan Karakeçili Cami istikametine giden üç Çorumlu, pazar şemsiyesi ile şiddetli yağıştan korunmaya çalıştı.

15 Haziran 2019 Cumartesi 14:24
Çorumlu yağmurda böyle!

Yağışlı hava vatandaşa her türlü tedbiri aldırıyor.

Türkiye genelinde olduğu gibi Çorum’da da uzun süredir kuvvetli gök gürültülü sağanak yağış ve bölgesel dolu yağışı yaşanıyor.

Gerek Meteoroloji gerekse Valilik an be an sel baskınları, ulaşımda aksamalar, şiddetli fırtına, yerel dolu yağışı ve şemsiyesiz yola çıkılmaması hususunda uyarıyor.

Çorum merkezde yaşanan yoğun sağanak yağışta ilginç manzaralar ortaya çıktı. Azapahmet Sokak’tan Karakeçili Cami istikametine giden üç Çorumlu, büyük boy şemsiye ile şiddetli yağıştan korunmaya çalıştı.

Son Güncelleme: 19.06.2019 13:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Şahid 2019-06-18 14:47:48

Arkadaşları görmüştüm. Cuma namazına gidiyorlardı. İki kişi çıktıkları yolu 6-7 kişi tamamladılar. Çorumlu yardımı sever :))