Cuma günü yağış geliyor

Yurt genelinde hafta sonu Cuma gününden itibaren yağışlı hava bekleniyor.

20 Kasım 2019 Çarşamba 14:21
Cuma günü yağış geliyor

Yurt genelinde hafta sonu Cuma gününden itibaren yağışlı havanın etkisini göstermesi bekleniyor.

Yurt genelinde bugün ve yarın için yağış beklenemezken Meteoroloji'den yapılan son tahminlerde Türkiye Cuma ve Pazartesi günleri arası yağış alacak.

Marmara, İç Ege, Batı Karadeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu ile Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusunda sabah ve gece saatlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan tahminlere göre, hava sıcaklıklarında önemli bir değişiklik olmayacağı, batı ve iç bölgelerde mevsim normalleri üzerinde, doğu bölgelerde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor. Rüzgar, genellikle kuzey ve kuzeydoğu, Marmara'nın batısı, Kıyı Ege, Akdeniz kıyıları ile Güneydoğu Anadolu'da batı ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
kaldırım taşları 2019-11-20 15:55:33

şu kaldırım taşlarına artık çözün be 20 sene oldu 2 kaldırım taşının altına su dolmadan yol yapamıyorsunuz utanç be