Dodurga’da anahtar heyecanı

Çorum’un Dodurga ilçesinde TOKİ tarafından yapımı tamamlanan 2. Etap konutların anahtar teslimi gerçekleştirilecek.

10 Kasım 2021 Çarşamba 00:29
Dodurga’da anahtar heyecanı

Çorum’un Dodurga ilçesinde TOKİ tarafından yapımı tamamlanan 2. Etap konutların anahtar teslimi gerçekleştirilecek.
Belediye Başkanı Mustafa Aydın’ın yoğun girişimleri ile Dodurga’da yapılan konutlar sayesinde adeta yeniden bir kent oluşturuldu.

İlk etabının ardından gelen yoğun talepler doğrultusunda Belediye Başkanı Mustafa Aydın ile AK Parti teşkilatları, ikinci etap için TOKİ’ye müracaat etmiş, TOKİ de bu isteği makul karşılamıştı.

TOKİ’nin ikinci etapta yaptırdığı 160 adet daire tamamlandı. Çevre düzenlemesiyle, içerisindeki sosyal donatılarıyla modern bir kent haline gelen TOKİ konutları, bugün hak sahiplerine teslim edilecek.

Belediye Başkanı Mustafa Aydın, Dodurga’da yaşam kalitesinin yükseltilmesine vesile olan konutların yapımında başta TOKİ Finansal Daire Başkanı hemşehrimiz Ayhan Karaca olmak üzere emeği geçenlere teşekkür ederken, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere ilgili bakanlara, milletvekillerine, parti teşkilatlarına ve TOKİ yöneticilerine şükranlarını sunduğunu dile getirdi.

Aydın, yeni konutların ilçe hak sahiplerine hayırlı uğurlu olmasını dilerken, 3. Etap konutları için de çalışmalara başladıklarını sözlerine ekledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Corumlu 2021-11-10 21:13:21

Çorumun ilçeleri bayat ilçesini kıskanıyor. Bayata toki konutları doğalgaz ne hizmetler yapıldı

Avatar
Oguzlar 2021-11-11 22:21:47

Biran. Önce oguzlarin tokiside seçimden. Önce teslim edilsede otursak